Перейти до змісту

Згорів блок живлення до ноута. Де купити дешевше?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Згорів блок живлення до ноута Samsung.

Може, хтось продає юзаний або новий або знає де найдешевше купити?

Якщо хто має що запропонвати - пишіть в приват, або дзвоніть 0994три47972.

Опубліковано

Блоки живлення до ноута це така штука, що якщо вже купувати, то краще новий і оригінальний. імхо

З Вашого опису, вибачте, не ясно ні хріна. Що Вам можна запропонувати, якщо не вказана напруга, струм, потужність чи хоча б модель блока. Часто і рідний поремонтувати вдається, а це дешевше, як купити новий чи б.в. А хочете купити, то берете свій блок, ідете в найближчий авторизований сервісний центр Самсунг, наприклад Ремсервіс на Шухевича 4, замовляєте аналогічний блок, через кілька днів забираєте і користуєтесь.

Опубліковано

Блоки живлення до ноута це така штука, що якщо вже купувати, то краще новий і оригінальний. імхо

З Вашого опису, вибачте, не ясно ні хріна. Що Вам можна запропонувати, якщо не вказана напруга, струм, потужність чи хоча б модель блока. Часто і рідний поремонтувати вдається, а це дешевше, як купити новий чи б.в. А хочете купити, то берете свій блок, ідете в найближчий авторизований сервісний центр Самсунг, наприклад Ремсервіс на Шухевича 4, замовляєте аналогічний блок, через кілька днів забираєте і користуєтесь.

Порція доречної критики. Даних немає, оскільки ноут не мій, а братовий. А приблизну ціну, думаю, можна вказати і без додаткових уточнень всієї цієї технічної інформації. Хоча я в тому всьому і не надто обізнаний і можу помилятись.

За пораду щодо магазину і ремонту - дякую.

Опубліковано

http://blokpitaniya.com.ua/category/bloki-pitaniya-samsung-noutbuk-kupit-zaryadnoe-zaryadka-adapter-noutbook/

http://www.notebookoff.net/param-categoryID-6343.html Десь такі ціни орієнтовно на новий, в залежності від моделі.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...