Перейти до змісту

Продам ьузичний центр Aiwa JaX-T8

Рекомендовані повідомлення

В хорошому стані...звук супер. Ціна 1000 грн. 180 Вт канал...

post-14742-0-97314800-1334984026_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1000 грн - ти це серьйозно?.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ти можеш купити такий дешевше? Я використовую центр як підсилювач, по звуку не думаю що поступляться с90, а їх в нормальному стані з осілком найти щей за 1000 важко буде... Але в квартиру поставити 90 якось напряжно... Можна купити центр з двд, але як він буде звучати?

kot,

http://www.torg.ua/items/zaporozhe_audio_i_video_muz._tsentr_aiwa_jax-t8_41379174

http://www.vsesdelki.zp.ua/offer-i-id-i-74003-i-muz-tsentr-aiwa-jax-t8-aiwasony.html

Бачу ти шариш в цінах...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це двухканальний старий музичний центр, хіба він буде звучати краще нової акустики 5.1 типу такого

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Kot не флудіть!

Повірте ця система Logitech навіть в підстилки негодиться в порівнянні з цим апаратом!

Візуальний вид в колонок недуже,але колонки призначені для видавання звуку! а не піщати так як Logitech!Спочатку послухайте цей центр,а після того включіть Logitech.Різниця буде чутна після перших 2-ох слів і басу!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

kot,

http://hard.rozetka.com.ua/ru/products/details/35192/index.html цей має мій друг і він гірше звучить за

http://board.lutsk.ua/topic/108387-prodam-akustichnu-sistemu-500-grn/ ,а він гірше звучить як Aiwa

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а чому я флуджу, я обговорюю товар та його можливості. Доречі тепер тема наповнилася аргументами в сторону ціни на центр.

Від себе добавлю: Logitech X-530 стоїть в мене дома та чудово грає. Edifier R501 - це взагалі хлам, який до розгляду не беремо. А на офісі в мене колись стояв музичний центр Sony досить потужний. Так от грав той центр якось так-собі, да я не спорю він гарчав на пів міста, але в нормальному режимі не відтворює всіх ньюансів, таке собі наворочене радейко. Logitech X-530 - тоже досить попсова система зі сотвореним відтворенням, але якщо розкинути колонки по кімнаті не робити дискотек то для фільмів просто люкс.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

kot,якщо маєш бажання оставлю номер телефону, приїдеш і послухаєш едіфер, центр і зробиш висновок за свій саб. Ти пишеш це двухканальний старий музичний центр, хіба він буде звучати краще нової акустики 5.1 типу такого як назвати їх http://board.lutsk.ua/topic/108117-prodam-akustiku-radotehnka-s-90f/? це взагалі 80-ті, а чого їх беруть по ціні твого нового? Я з таких людей, що люблять посперичатися, але поспілкувавшись з таким музичним критиком як ти розумію, що загнався. Logitech X-530 - найкращий...успіхів тобі :)

Будь ласка, закрийте тему!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добавлю своїх 5-ть копійок в підтримку Aiwa JaX-T8. Працює даний агрегат 9 років. Звук закачаєшся, трошки мало високих частот але дерев'яний корпус колонок (!) та виведені на передню панель фазоінвертори роблять чудеса. Використовую його в основному як підсилювач, бо даний центр має пару лінійних входів для підключення зовнішнього джерела. Пробував в підтримку виводити ще пару піщалок від автомобільної акустики, тоді звук достойний поклонів. Має вмонтований для охолодження вентилятор. Качав ним автомобільний сабвуфер в 4 ома, тягнув але не голосно, страшно спалити.

Стосовно ціни, можливо би посперечався, але центр хоч і старий але суперовий. Бас дає чистий та глибокий кидаючи стіни в кач :0155:

Удачі в продажі!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну в мене великі сумніви що щей центр заграє краще ніж ті самі С - 90 чи 100 ас ,35 ас з якимось непоганим підсилювачем хотяби 2 по 150... не той клас вибачте колись вміли робити акустику..

як для ціни помоєму нормально , айва класна фірма , якісна, тому важаю ціну адекватною.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Foross,Маю електроніку 35 ас, вега 50 ас, осілок Ласпи десь на 60 вт їх рве, то куда їм 150. Колонки від Айви витримують набагато більше від цих...

post-14742-0-45971400-1335192064_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я говорив про 100 ас 022(амфитон) або , 35 АС 018 (орбіта) . то вибачте ваші колонки від айви навіть близько не лижать.

post-9327-0-21545900-1335202254_thumb.jp

post-9327-0-06572800-1335202268_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

35 АС 018 (орбіта)

Скажіть, а ви чули як звучить 35 АС 018 (орбіта) і Айва, що зробили такий висновок? Чи так, думаєте?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

яйва чув. орбіта стоїть в мене дома) ще питання?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Foross,Питань немає вірю вам наслово :):ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну тоді і я всуну свої 5 копійок ))) (не витримв) Ну не рівняйте радянську акустику до зарубіжної ! В СССР не вміли робити акустичні системи !

А на рахунок С90 , то вони "бубнять"(гудуть) ,а не грають.

І при теперішніх цінах на "С90" - 800-900 грн. AIWA за 1000 (+-) - подарунок !

Удачі в продажу !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну тоді і я всуну свої 5 копійок ))) (не витримв) Ну не рівняйте радянську акустику до зарубіжної ! В СССР не вміли робити акустичні системи !

А на рахунок С90 , то вони "бубнять"(гудуть) ,а не грають.

І при теперішніх цінах на "С90" - 800-900 грн. AIWA за 1000 (+-) - подарунок !

Удачі в продажу !

вот якрас нерівняйте рівень, тоді якрас вміли робити акустику навіть дуже непогану, приклади я навів ( ті які я слухав) а якщо С 90 для вас бубнять то вибачте "не мені слон на вухо наступив"

800-900 грн?) ось вам навіть бордовська тема де вони стоять не 800-900 грн

http://board.lutsk.ua/topic/108117-prodam-akustiku-radotehnka-s-90f/

а якщо краще пошукати за 600 грн можна взяти ідеал.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поки тему закриють - то тут по 5 копійок накидають 20 гривень.

neostroy правий - акустика радянська в переважній своїй більшості лайняна. Були звичайно гарні екземпляри але це точно не С90. Ібо порівнювали їх тоді з такою ж лайняною дешевшою то і іміджа зробили.

С90 можуть кльово звучати, факт, але треба поміняти динаміки і доточити підсилювачі. Використати можна лише корпус.

... звичайно ж ІМХО :) бо куда ж з грамотними сперичатися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...