Перейти до змісту

студент шукає роботу


lancer

Рекомендовані повідомлення

мені 21 рік навчаюсь в ЛНТУ 4 курс КСМ. маю права водія категорії "В". добре володію ПК! прекрасно знаю усі ОС сімейства Windows(95- windows 7(windows 8 вивчив бета версії)), програми МS Office, OpenOffice, можу проводити незначний ремонт комп'ютерної техніки, встановлення додаткового П3 та драйверів, підключення та налаштування мережі інтернет, принтерів, сканерів і т. д., умію прошивати моб. телефони!Може якщо є робота кур*єром можу працювати їздити на машині.Одним словом погоджуюсь на повністю любу роботу чекаю ваших пропозицій. тел. 0672750328

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

т. 770061

Сервісний центр, робота пов"язана з заправкою картриджів. Якщо немає досвіду - наше навчання.

Деталі при зустрічі або в телефонному режимі.

Запитувати - Лілію Володимирівну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 місяць потому...
  • 3 тижня потому...

Робота в інформаційній сфері. Можливо як додатковий заробіток. Проводиться навчання та презентації для працівників. При бажанні працювати можна швидко досягнути значних успіхів та винагород, а також організувати свій бізнес. Все залежить від бажання та поставленої мети. Якщо цікавить пишіть відповім детельніше або можна прийти в офіс компаній і більш детально ознайомитись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибачаюсь тел. 0508504068 Вячеслав або 0955107683 Марія Опанасівна (скажете від Вячеслава) адреса м. Луцьк, вул. 8 Березня, 1 кабінет №6.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...