Перейти до змісту

Продається HDD Samsung SP2004C

Valentin_Ok

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Sanver на зв'язок не вийшов - вінт продається далі.

сорі купував у DISSа колонки, мав йому повернути, але він манібек не підтримує, каже плати за прокат(неадекват короче), ось так і вийшло....

Опубліковано

Нічого страшного. Я розумію. Просто бачу, що щось не "зрослось" і думаю зніму з резерву для подальшого торгу.

Опубліковано

Sanver на зв'язок не вийшов - вінт продається далі.

сорі купував у DISSа колонки, мав йому повернути, але він манібек не підтримує, каже плати за прокат(неадекват короче), ось так і вийшло....

а ти диви яке воно! А коли я йому продавав телефона то сказав про глюк його і сказав що віддаю без притензій! і про манібек домовленості не було, а потім він до мене пише в пп і вимагає щоб я йому гроші вернув бо йому щось не понравилось та щей ультиматуми ставив, сам то теж бере на прокат, я побачив з якими клієнтами маю справу і думаю віддам я ті гроші шоб недойобувались до мене і щоб чисте пп було і щоб дзвінків на телефон не було, а ще він продає телефон HTC Magic вірніше він попросив свою жінку щоб вона продала той телефон від свого ніку Oksik а телефон той в стєльку вбитий і потрісканий + бут прошитий від лєвого телефона зовсім іншого від HTC My 3G, і як той телефон працює я зразу побачив, а він відправив жінку щоб вона комусь втулила мол подумав, що жінку пожаліють і не будуть до не потім притензій предявляти мол шо ти продала.

Ось такий він Diss!

Радив би в книгу скарг написати тэмку, щоб він не думав що в нього так всьо добре на борді, і ти подиви те, що сам вимагає від людей цього він не пише, а коли до нього притензії то включає мороз!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...