m2xxx Опубліковано 17 Квітня, 2012 в 12:37 #26 Опубліковано 17 Квітня, 2012 в 12:37 Чим ви там займались ?? ))))))) Я розумію.. що дівчат мало і піст вже закінчився... Чи то Ярик вирішив взяти шевство..)) ???Та там ващє Ярик з Ілльой купатись ходили в "Голубиє азьора", 2 рази ... І Вася їх фоткав, от як він викладе фоткі, тоді стане ясно чим вони там займались )))PS: От тільки на якому ресурсі ті фото шукати доведеться ...
odna Опубліковано 17 Квітня, 2012 в 16:45 #27 Опубліковано 17 Квітня, 2012 в 16:45 2 Ілля.. На фото 2 "пацанських вєліка..." якщо мене не зраджує память і зір.. то Сані Бегемотик і Ярика Біраз.))) Чим ви там займались ?? ))))))) Я розумію.. що дівчат мало і піст вже закінчився... Чи то Ярик вирішив взяти шевство..)) ??? :_07: :_07: :_07: Суровый Ярик забрал Сашу-Джуниора в свою палатку на стажировку. Они в этом походе были сожителями. По палатке. "Первым делом, первым делом - стажировка. Ну, а девушки, а девушки потом." К Кавказу готовимся, ебт...
Yaryk Опубліковано 20 Квітня, 2012 в 17:24 #29 Опубліковано 20 Квітня, 2012 в 17:24 ППЦ, оце так розгулялась фантазія від одної фотки А справді, де там Вася з його фотками? Він же багато назнімав. А ось що залишилось від моїх задніх колодок після цього походу:
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.