Перейти до змісту

По ночах кричить чужа автосигналізація під вікном. Що робити?

Woman7

Рекомендовані повідомлення

Власне, поради на кшталт "з*ясувати номер автівки і зателефонувати в міліцію, вони знайдуть власника і повідомлять йому, він швиденько відключить сигнал ", "кинути цеглою\гнилим яблуком", "натовкти пику власникові" не є актуальними о 2-3-й годині ночі. Тим більше, що авто стоїть на його території за 2-метровим парканом. Власник - невідомий.

Реально - що можна зробити? Бо коли півгодини перманентно верещить сигналізація, окрім "вбити!" - жодних думок немає.

Пи. Си. Пробачте за агресію, сьогодні вночі було знову те саме: п*ять хвилин дикого вереску, півхвилини перерви, знову вереск і т. д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звернутись в відповідні органи і заявою про порушення громадського спокою. Там швидко знайдуть хто і чого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тим більше, що авто стоїть на його території за 2-метровим парканом. Власник - невідомий.

Стукати у хвіртку. Говорити з невідомим власником.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тим більше, що авто стоїть на його території за 2-метровим парканом. Власник - невідомий.

Стукати у хвіртку. Говорити з невідомим власником.

Вдень я працюю, а вночі це, напевне, безрезультатно. :(

А ось заява - це, мабуть, вихід. До міліціянтів (дільничих)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тихенько пробратись та

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

383567103.jpg

Щиро дякую!!! однак у школі в мене з кидання гранат завжди незадовільно було :). Мабуть, не докину. Ділянка досить велика.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щиро дякую!!! однак у школі в мене з кидання гранат завжди незадовільно було . Мабуть, не докину. Ділянка досить велика.

Краще не докинути!;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна і зблизька ;)

На 1й раз заткнути пляшку запискою з ввічливим проханням, поставити за\під ворота, власник, як що ж він не удод - натяк попробує зрозуміти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна і зблизька ;)

На 1й раз заткнути пляшку запискою з ввічливим проханням, поставити за\під ворота, власник, як що ж він не удод - натяк попробує зрозуміти

якщо власник не урод то явно не сповна розуму, невже це йому самому не заважае ? та й знову ж адекватна людина розумiе, що якщо сигналiзацiю добре чуе вiн то й добре чують оточуючi, тому вираз *не урод* ставлю пiд сумнiв

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Намалюйте на А4 велику кнопку і прижміть цей А4 ( складений вчетверо ) "двірником" до вітрового скла.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вдень я працюю, а вночі це, напевне, безрезультатно. :(

Причина завжди знайдеться... Йдіть ввечері або вранці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посипати кришу і/або капот хлібними крихтами

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...