Перейти до змісту

Як видалити фарбу на захисній плівці ?

Рекомендовані повідомлення

На днях купив собі LG Т500, і зразу ж постала проблема. На заводській захисній плівці написано фарбою (модель телефона, і ще свяка всячина), отож я подумав, чи можливо якось цю фарбу видалити не пошкодивши при цьому телефон ? Порадьте якісь перевірені способи .

P.S. Спиртом пробував - результату ніякого .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а купити спеціальну плівку для екранів не пробував?

приблизно 20грн. коштує

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розчинником 647-м спробуй. Але "клійоночку" тре спочатку зняти з телефону!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. це не захисна, а транспортувальна плівка, котру ліпить завод, щоб до кінцевого споживача апарат дійшов гарний і без царапок.

2. дурість, при копійчаній вартості захисни плівок, пробувати відмивати агресивними розчинниками новий апарат.

3. Вона одноразова, зняв - викинув

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. це не захисна, а транспортувальна плівка, котру ліпить завод, щоб до кінцевого споживача апарат дійшов гарний і без царапок. 2. дурість, при копійчаній вартості захисни плівок, пробувати відмивати агресивними розчинниками новий апарат. 3. Вона одноразова, зняв - викинув

от нє шоб потролити трохи! =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А вдрух людина вже побігла в дощ за пузирьом сольвента чи 647 і зеконовши пару грн на плівці зробить каку з мобіли.

Таких одразу треба застерігати :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все точно щодо плівки, от тільки вона далеко не 20 грн коштує.

Вчора шукав плівку під Galaxi Gio S5660 так рідної не найшов. Самому ж аплікаціями займатися не дуже хочеться. Зате в Ельдорадо запропонували вихід ... вони виріжуть з стандартної плівки під мій телефон, що разом буде коштувати 109 грн (мабуть там цю процедуру робить людина з 4 вищими освітами).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все точно щодо плівки, от тільки вона далеко не 20 грн коштує.

Вчора шукав плівку під Galaxi Gio S5660 так рідної не найшов. Самому ж аплікаціями займатися не дуже хочеться. Зате в Ельдорадо запропонували вихід ... вони виріжуть з стандартної плівки під мій телефон, що разом буде коштувати 109 грн (мабуть там цю процедуру робить людина з 4 вищими освітами).

Вчора наклеїв одній форумчанці на джіо -25 грн.

Ще штуки 3 залишилось.

Хоч напевно при такому ажіотажі треба буде ціну підняти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

телефон SE x10mini плівку купував рік назад за 20грн. в "колібрісі" біля клубу "метро" розрізав її на дві частини) одна на телефоні(без проблем), а інша чекає свого часу щоб замінити на стару) наклеїв без проблем) :)

x_69631ca4.jpgx_21668167.jpgy_a9842700.jpg

z_6d0f8d38.jpg

post-3107-0-43809500-1331472681.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Таких одразу треба застерігати :)

Так я й кажу: Але "клійоночку" тре спочатку зняти з телефону!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поковирявся на аукро і найшов там будь-які плівки на телефони по адекватним цінам (пересилка 3 грн поштою), а то деякі бариги в Луцьку геть збожеволіли і деруть 40+ грн за плівку, яка коштує 19 грн вже з наваром.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

наклеїв без проблем)

Таки з проблемами. Три пузирьки є :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

наклеїв без проблем)

Таки з проблемами. Три пузирьки є :)

для мене це не проблема:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...