Перейти до змісту

Проблема з СЕС

Oktar

Рекомендовані повідомлення

Коротка історія.

Прийшли до нас в установу в січні хлопці з СЕС і повідомили, що за нашим (орендованим) приміщенням не числиться укладений договір на вивіз сміття. Уклали акт чи то протокол і попросили врегулювати.

Ми, щоб не тратити часу уклали потрібну угоду і забули.

А сьогодні мені на домашню адрусу приходить лист з виконавчою з вимогою сплатити штраф. Перечитавши протокол СЕС виявив, що його уклали на мене як на фізичну особу, хоча я просто керівник установи, що орендує приміщення.

Склалось враження що хлопці спеціально то зробили, оскільки відповідальність по тому їхньому закону фізична особа несе в грошовій формі, а юридична може запросто відмазатись.

Чи можу я тепер якимось чином оскаржити дії СЕС? Приміщення належить не нам, а я просто керівник істанови, яка його орендує. Тому мені здається, що права вішати на мене безпосередньо якісь штрафи вони не мали.

Поясніть, хто в курсі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Постанову підписав як фізична особа?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як фізична особа підписав протокол про порушення, бо не приділив тому уваги.

Постанову про штраф не підписав взагалі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як фізична особа підписав протокол про порушення, бо не приділив тому уваги.

Постанову про штраф не підписав взагалі.

Треба було оскаржувати постанову. Нині для цього строк минув. Хіба пробувати поновлювати - але це малоймовірно.

Адміністративну відповідальність за правопорушення несуть саме посадові особи. Кримінальну, до речі, теж.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще одни момент. Постанову реально не було мені вручено. Її передали моїм підлегли з проханням, щоб я підписав і передав назад СЕС. Підписувати я не став.

Це якимось чином покращує ситуацію?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спробуйте подати в суд заяву з відновленням сроку позову, мотивуючи це тим, що Постанови ви не отримували.

Паралельно пишіть скаргу в прокуратуру на інспектора СЕС, а також керівництву СЕС із звинуваченням що інспектор допустив халатність при веденні справи.

При отриманні відповіді від керівництва СЕС, що порушень не знайдено, пишете ще одну скаргу в прокуратуру на керівництво СЕС із звинуваченням у корупції та прикриванні порушників.

Справну можна розкрутити, аби було бажання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...