Перейти до змісту

кредит на 100 тис. грн.

relaxgood45

Рекомендовані повідомлення

Імхо даремно потрачений час та гроші .Тут нічого не можна зробити нечесному продавцю якогось зламка за 600 грн, то в кредитної спілки точно нічого не діб,єшся.

Окрім геморою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ця спілка називаеться ТОВ "Ятесс". Ну як вони мені сказали це не спілка, а підприемець... На ринку 2 роки... Дали роспічатку по % як і скільки платити при тій чи іншій суммі...

Ятесс??? не зв'язуйтесь - це фінансові аферисти

гроші вам обіцяють після того як ви внесете перший внесок? тобто ще не отримавши грошей, ви повинні сплатити їм комісію+перший внесок по кредиту?

так ось, внески ви платит будете, а щодо грошей вас будуть кормити "завтраками". будуть розказувати про засідання комітету, яке відбудеться завтра (післязавтра, через тиждень, після свят, до свят і т.д.), але грошей не дадуть

мій знайомий в 2009 р. назад підписав з ними договрі, сплатив два внески (щось більше тисячі гривень) - грошей йому не давали ( бо то святА, то немає керівника, то перенесли кредитний комітет і т.д.)

він ходив, сварився, просив, дзвонив в Харків, а потім плюнув і перестав платити

гроші йому не дали до сьогодні....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ІМХО

Нєфіг там чого навіть проект договору просити. Відразу бити в табло прощатись.

Примітивна схема.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вони мені казали шо 2 роки на ринку..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ще вони багатьом людям казали, що дадуть їм позику і не дали

погугліть - знайдете багато цікавого

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Люди не ведіться на подібні штуки, будете постійно платити гроші в групу, а кредит отримаєте лише тоді коли вже майже внесете всю суму. На лохів розраховано. Наших людей ніколи не переконаєш.

Забудьте про дармові гроші.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...