Перейти до змісту

Ministry

Maggot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Є така група Ministry, яка натворила за своє існування багато музики. Давайте в цій темі перебирати її кісточки.

Опубліковано
Є така група Ministry, яка натворила за своє існування багато музики. Давайте в цій темі перебирати її кісточки.

такий собі американський RAMMSTEIN.

одні з засновників Aggro-industrial

пилорама мля. :blink:

Опубліковано

Ministry стали первой группой, которая популяризировала индастриал-метал в конце 1980-х, создав свое коронное звучание из бесконечно повторяющихся молотящих гитарных риффов, электроники, сэмплов и искаженного вокала. Однако только NIN, благодаря чутью Трента Резнора (Trent Reznor) на популярные мелодии и разноплановость его творчества, выплеснули свои песни в мейнстрим в начале 90-х годов. На заре успеха NIN несколько похоже звучащих групп всплыли на альтернативных радиостанциях, а к концу десятилетия много групп из рядов Альтернативного метала переняли ряд приемов индустриальщиков и наплодили своих вариантов агрессивной музыки.

• 4 тижня потому...
Опубліковано
такий собі американський RAMMSTEIN.

одні з засновників Aggro-industrial

пилорама мля. :)

Ну це далеко не Рамштайн! Я всмислі що музика тут набагато цікавіша :) Хоть не сильно слухаю такий стиль але в Міністрі є непогані пісенькі які набагато цікавіші за вище сказану групу. А вперших альбомах Міністрі там ваще була одна електроніка без металу :D

Опубліковано

:) Женский sex слушает таких молотобойцев как Ministry???!!! R-r-respect!!!!!!

Далеко не мелодичный рок... :blink:

Опубліковано
:) Женский sex слушает таких молотобойцев как Ministry???!!! R-r-respect!!!!!!

Далеко не мелодичный рок... :blink:

гги.. качала з мп3 ріел..записи за якістю-- все одно що наші Карнал Імбодімент.. та й КІ більше сподобались, якщо чесно :)

Опубліковано

:glare:

=Canal Embodiment= опять начали репать...

правда, название будет меняться, да и стиль тоже...

Посмотрим, чё получится :P

Опубліковано
:)

Посмотрим, чё получится :)

я знаю, що почали. Дред спалив контору та і ВОвку бачили з гітарою.

а чому назва мінятиметься?? а стиль? і що?? не буде в Луцьку файного дезу??.. :o

З.І. -- соліст?))

Опубліковано

:(

Посмотрим, чё получится :)

я знаю, що почали. Дред спалив контору та і ВОвку бачили з гітарою.

а чому назва мінятиметься?? а стиль? і що?? не буде в Луцьку файного дезу??.. :o

З.І. -- соліст?))

"Canal Embodiment" существовали до 2003 года, позже на концертах играла группа-привидение. Теперь всё начинается с нуля, так сказать, новая жизнь. Старое название себя исчерпало. Теперь будет новая группа с новым именем и новым (более качественным) звучанием.

Буде и дез, и попса, и ще щось. Аби тільки цікаво було його грати і слухати :)

Опубліковано
"Canal Embodiment" существовали до 2003 года, позже на концертах играла группа-привидение. Теперь всё начинается с нуля, так сказать, новая жизнь. Старое название себя исчерпало. Теперь будет новая группа с новым именем и новым (более качественным) звучанием.

Буде и дез, и попса, и ще щось. Аби тільки цікаво було його грати і слухати :drink:

ок. будемо чекати.

а довго?) :friday:

• 2 місяця потому...
Опубліковано

в Міністрі трохі підхарює те що дуже часто в пісні повторюється один і той самий ритм чи семпл просто це надоїдае! а ше не подобаеться шо часто вставляють лєвий голос тобто не соліста просто сепл голоса може буть як і ржака буває так і якісь голос одноманітний просто не кчіму (ну це впринципі залежно від альбомів в яких більше є семплів в яких менше)... але й в Міністрі є й непогані гітарні моменти. Ну що до цієї пилорами (агро -ідастріала) я більше надаю перевагу отбойному молотку (брутал-дезу) де частіша зміна ритмів в пісні, ну а тут ритм остаеться вбільшості не змінний і одноманітний ...

але є й непогані пісні..........

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Останній "The Last Sucker" дуже кльовий, просто СУПЕР ! Але найбільше мені зохавався ще в юності "Psalm 69", для тих, хто ще не чув Міністрі рекомендую почати саме і тільки з нього. А ще дуже кльовий проект Йоргансена LARD і особливо альбомчик "The Last Temptation Of Reid" :)

ПС рамштайн - це слабоє подобіє Міністрі

Опубліковано

При чому тут Раммштайн? Це кльова банда. Ти так кажеш як будто вони копірують Міністрі! Раммштайн взагалі самі по собі!

Опубліковано

При чому тут Раммштайн? Це кльова банда. Ти так кажеш як будто вони копірують Міністрі! Раммштайн взагалі самі по собі!

Зверни увагу на пост №2

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...