Перейти до змісту

Куплю Nokian Nordman RS 175/65/14

HardCancer

Рекомендовані повідомлення

Необхідно 1 шт. Nokian Nordman RS 175/65/14, якщо буде адекватна ціна візьму 2 шт.

т.м. 066-94-0000-4.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можу запропонувати 2 колеса по 697 грн./колесо. це офіційна ціна по всіх шинних центрах VIANOR. одне колесо малоймовірно, що хтось продасть, тому, що цих коліс залишилося 10 шт. на складі на всю Україну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можу запропонувати 2 колеса по 697 грн./колесо. це офіційна ціна по всіх шинних центрах VIANOR. одне колесо малоймовірно, що хтось продасть, тому, що цих коліс залишилося 10 шт. на складі на всю Україну.

Дуже Вам вдячний за пропозицію, але вже знайшов нову/не юзану пару за 1100 грн. Якщо можете запропонувати щось краще - чекаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже Вам вдячний за пропозицію, але вже знайшов нову/не юзану пару за 1100 грн. Якщо можете запропонувати щось краще - чекаю.

ціна гарна! за таку ціну беріть і не думайте. єдине на що зверніть увагу - це рік виробництва. якщо 2010 чи може 2009 рік, то ще нормально, старіше бажано вже не брати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Придбав пару, разом з пересилкою з Києва стала 1176 грн/пара.

Всым дякую закриваємо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...