Перейти до змісту

Грунтова підживка

Natalja

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я розумію, що під грунт.

Чим не влаштовують існуючі фірмові? Хороший самоміс може по вартості деяким фірмовим дати фору :)

А результати непередбачувані.

Опубліковано

Стосовно грунтової підживки.

Я свої 50 запускала на самомісі від "Павліка Морозова" от і подумала може хтось з місцевих таке робить. Можливо Ви щось запропонуєте. Цікавлять всі варіанти

Опубліковано

Мої експерименти з саморобними грунтовими підживками потерпіли крах :(

Якщо чесно, то незнаю нікого, хто місцеві самоміси робить. Спробуйте на Варшавці попитати в вихідні.

Опубліковано

Можливо ви маєте на увазі шарики зглини голубої + попіл з берези перетертий+ жидкій підживлювач для рослин акваріумних або вазонів я таку робив

Опубліковано

я зрозумів за що ви говорите ось один рецепт Біогумос з рн 6,6, керамзіт, глина голуба, кокосова стружка, уголь активований для фільтра ось подивіться фото як все це робиться http://vk.com/photos114221442

Опубліковано

Є бажаючі собі теж взяти субстракту для грунтових рослин? Якщо від 10 кг то по 15 грн. Я беру 4 кг. Хто ще?

Опубліковано

Natalja, Навіщо Вам ті саморобні підложки? По макро елементах можливо вгадаєте, по мікро швидше за все (95%) буде перекос, до тогож при наявності торфу в підложці будуть вимиватися гумати, а неконтрольовані гумати це чудова їжа для багрянок (в'єтнамка, борода). Підложку є сенс використовувати при форсажі з почвопокровкою (хем. куба, глоса, утрикулярія), голодною дліностебелькою, а форсаж за собою тягне багато нюансів (світло, СО2, ...).

Який літраж акваріума, яка вода, який видовий склад трави, яка живність, параметри освітлення (тривалість, потужність)?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...