Перейти до змісту

Продам 4к квартиру в районі ДПЗ

Lenka1990

Рекомендовані повідомлення

Продам 4к квартиру в районі ДПЗ, 2 поверх, загальна площа 64,8 м2, жила площа 46,6, є лоджа на дві кімнати, але вихід лише з однієї, косметичний ремонт, санвузол та ванна кімната окремо, через дорогу зупинка маршрутного таксі. Ціна 53тис.$.

0993097337

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 кімнатна 64 кв. м.? В мене 2-х 73 кв. м.! Можна план побачити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо вас дійсно цікавить купівля цієї квартири, то звичайно, все можна, а якщо просто із цікавості то... вибачте :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо вас дійсно цікавить купівля цієї квартири, то звичайно, все можна, а якщо просто із цікавості то... вибачте :)

глупо...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене дійсно купівля не цікавить, але є інші користувачі, яких це могло б зацікавити. Та й ваша пропозиція стала б більш інформативною!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене дійсно купівля не цікавить, але є інші користувачі, яких це могло б зацікавити. Та й ваша пропозиція стала б більш інформативною!

Я розумію, але справа в тому, що в електронному варіанті немає можливості показати план квартири, якщо людину дійсно зацікавить квартира, то вона, як мінімум, подивиться її, а також і отримає відповіді на будь-які питання які в нього виникнуть.

глупо...

це ваша суб'єктивна думка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...