Перейти до змісту

Допоможіть дитині

vampirich

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Попросили розмістити

post-2135-0-12648200-1327476968_thumb.jp

Пишу з надією, що на світі є люди, які не байдужі до чужої біди. Мене звати Оля, я мама двох діток, а в квітні чекаю на третю дитинку. Кінець 2011 року став найтяжчим у житті нашої родини. Станіславу, нашому шестирічному синочку, лікарі поставили страшний діагноз - Хордома (пухлина основи черепа). Йому може допомогти термінова операція, яка коштує 35 тисяч євро і при необхідності не менш дорога радіотерапія за кордоном!Ще зовсім недавно ми з Стасиком жили як і всі сім’ї, синулька ходив у перший клас, який зараз він так згадує та сумує за дітками і вчителями, а вдома допомагав мені у справах.

Моє сонечко, мій маленький хлопчик хворий. Хотілось заснути і прокинутись, щоб він здоровий протягнув свої рученята, обняв і сказав мамочка я тебе люблю, щоб знову засяяли його змучені оченята, щоб він знову міг бігати з дітками і сміятися своїм дзвінким голосочком. Та хвороба ніде не дівається. Вона навчила мене бути сильною, вірити в те, що Господь нас не покине, протягом всього курсу лікування, я навчаюся жити з цією хворобою, вже майже не плачу, тільки щоб моє дитя не бачило моїх сліз. Ми розмістили скриньки довіри в багатьох супермаркетах м. Луцька, на даний момент навіть гривня для нас на вагу ЗОЛОТА.

Звернення нашої сім’ї до ВСІХ, хто не байдужий до чужої біди, допоможіть врятувати життя Стасику, яке на сьогоднішній день, як не прикро це звучить, коштує тисячі євро , тому що в нашій країні лікування онкохворих дітей здійснюється за рахунок коштів батьків, рідних, друзів та небайдужих до чужої біди людей .

Нехай Господь Вас всіх благословить!!!!!!!!

І дякую Вам за те , що не дивлячись на свої проблеми знаходите час і можливості, щоб допомагати тим, хто так цього потребує.

Контакти: мама Ольга (099) 7233702

тітка Інна (099) 2330488

Реквізити для допомоги:

Волинська ОД ПАТ «Райффайзен Банк Аваль»

Код банку(МФО) 303569

Одержувач : Косинська Ольга Сергіївна

Код (ЄДРПОУ) 3019000745

При безготівковому зарахуванні 2625117814

Призначення: поповнення карткового рахунку Косинська О.С. 0762847800

«ДОПОМАГАЮЧИ ІНШИМ, У СКЛАДНИХ ЖИТТЄВИХ ОБСТАВИНАХ, МИ ОТРИМУЄМО ЩЕПЛЕННЯ ВІД ПОДІБНИХ СИТУАЦІЙ У НАШОМУ ЖИТТІ!!!»

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...