Перейти до змісту

Товар з димком або привиди ЦУМу блукають по Луцьку...

pay19

Рекомендовані повідомлення

Сьогодні у одному з компютерних магазинів Луцька (поки не хочу називати) придбав веб-камеру. Спереду біла бумажна коробка була вже не білою, а трішки жовтуватою....ну думаю можливо на вітрині стояла на сонці вигоріла...так буває. Кажу продавцю, що коробка не має товарного вигляду....при цьому у відповідь.... - коробка коробкою головне, що в середині робоча (купував не собі, а для знайомого).

Тільки, що вирішив протестувати. Відкриваю і тут помічаю всередині сліди диму (трішки закопчена) та запах плавленої пластмаси.

Камера працює, правда з 4 наявних портів USB її побачив лише останній. При установці камери тепер бачать всі. Аналогічна ситуація була і в магазині. Лише 3-ій компютер з Win ХР її побачив (на перших 2 був Win7).

Поки не знаю як поступити. Чи залишати чи віднести назад, перед знайомим не зручно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чи віднести назад

поки не пізно
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ненаю,я би вернув.

При температурІ в камері швидко мутніє лінза\переднє скло,після чого камера показує як в тумані.В вас немає такого ефекту?

якшо вона нормально показує то можна і залишити.

А назву магазину всетаки оголосіть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чи віднести назад

поки не пізно

14 днів ніхто не відміняв )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чи віднести назад
поки не пізно
14 днів ніхто не відміняв )
Так я ж не проти. Хоча там, здається, все-таки йдеться про якісний товар.

Просто це було до того, що є сумніви: нести щойно куплений глючний товар назад, чи ні.

А їх бути не повинно. Нести.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...

А назву магазину всетаки оголосіть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

магазин часом не "Інтернет центр"? :_08: просто "почерк" знайомий....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Магазин Медіамаркет на Соборності.

Несу її назад, а то щось почало кадр не тримати, скаче картинка навіть налаштування не помагають.

Магазин взагалі нормально працює, до цього проблем не було та й ціни нормальні. Але тут таке вчворити.

Продавали б за закупівельною ціною без навару. При цьому повідомляючи покупців що й до чого. А то на г.. хочуть ще й заробити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відчищені від димового "нальоту" (полум'я не дійшло), брендові годинники, запальнички і багато інших товарів, які "пройшли" через задимлений ЦУМ, продаються з 50 - 70 % знижкою в магазині "СВІЙ ЧАС" на Волі, 15.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Магазин Медіамаркет на Соборності...

Теж нещодавно купляв в них дрібничку до компутера, упаковка товару аналогічно - спереду троха пожовтівша та відповідний запашок присутсвує inside :smile3:! Але товар справний + гарантія. Колись їм заносив товар який мені не підійшов, то без проблем забрали і віддали гроші з цим все нормально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відчищені від димового "нальоту" (полум'я не дійшло), брендові годинники, запальнички і багато інших товарів, які "пройшли" через задимлений ЦУМ, продаються з 50 - 70 % знижкою в магазині "СВІЙ ЧАС" на Волі, 15.

Вибачте, не зрозумів забарвлення повідомлення, це скарга, іронія чи просто довідка?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Довідка, бо реклама недозволена.

Добрі речі по чудовій ціні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Задумуюся,до речі,над покупкою годинника.Хотів щось солідне за 1500 грн. ,орієнотовно.Але якщо за 750 вийде,то взагалі буде супер.Тільки чи варто купувати?Хто що думає?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще на Винниченка магазин "Товари з ЦУМу"... Там щось варте уваги?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заходив туди недавно:

Там в основному жіночі сумки.

Також є диски, які продавались в ЦУМі на другому поверсі, чисті та з фільмами, іграми (ціни на записані диски приблизно на 40% нижчі).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заходив туди недавно:

Там в основному жіночі сумки.

Також є диски, які продавались в ЦУМі на другому поверсі, чисті та з фільмами, іграми (ціни на записані диски приблизно на 40% нижчі).

Там не просто женские сумки, там отстойные( простите, ну не смогла другое слово подобрать) женские сумки, не знаю...может бабушкам бы и понравились, да еще воняют дымом, как и все внутри, а цены...вы меня извините, просто позорные. Они ничего не скинули, сумки по 200 грн!!!!Вонючие!!!Меня это просто возмутило, вместо того, чтоб распродать испорченный товар и выдохнуть, они еще наварить на нем пытаются, честное слово, цена этим сумкам 20-40 грн! Там еще полотенца, скорее всего они прошли стирку, раз там до сих пор вонища, а цены за такой товар космические, лежит полотенце на нем ценник 80 грн, за то, что не понятно где это полотенце побывало, кто его постирал и т.п. Зашла из любопытства с мужем и вылетела пулей, муж еще бурчал, что я громко возмущалась там, но это ни в какие ворота. Может я не права, но мое мнение такое.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ода, що запах, що ціни вбили.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Питання заміни камери було вирішене швидко та без конфлікту.

Думаю, цей випадок не стане перешкодою у подальших покупках у цьому магазині :0026:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 місяця потому...

Питання заміни камери було вирішене швидко та без конфлікту.

Думаю, цей випадок не стане перешкодою у подальших покупках у цьому магазині :0026:

Я сам на Медії колись працював і таких хомутів в нас не було,Льоня на таку херню за двадцять грн не піде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...