Перейти до змісту

Якісна зйомка,монтаж та фотопрезентації

sasha123

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Перед тим, як писати, що ви щось робит професійно, навчіться, хача б уникати елементарного браку, в роботі. Половина кадрів просто пересвічена. А те, що ви називаєте монтажем,- це набір кадрів, нічим не поєднаних між собою.

Опубліковано

Перед тим, як писати, що ви щось робит професійно, навчіться, хача б уникати елементарного браку, в роботі. Половина кадрів просто пересвічена. А те, що ви називаєте монтажем,- це набір кадрів, нічим не поєднаних між собою.

Я дам вам гарну пораду перед тим як сказати людині її мінуси потрібно сказати плюси бо так ви ображаєте

Опубліковано

Я дам вам гарну пораду перед тим як сказати людині її мінуси потрібно сказати плюси бо так ви ображаєте

Образити наміру не мав. Просто теж дам гарну пораду, уникайте галаслівності в висловлюваннях, накшталт "Зніму якісно", "професійно змонтую !!!", а щодо плюсів, то, нажаль, я їх не побачив.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...