Перейти до змісту

Львів,Ковель...коли вже Луцьк?

sav

Рекомендовані повідомлення

Можна, наприклад, бути патріотом свого міста, але не можна бути "націоналістом" свого міста
Коли я кажу що підміни в поняттях немає, то я кажу про свої попередні слова.

Само собою, наведений тобою приклад правильний, але він знову ж не стосується того, про я писав.

Тобто коли біг-борди розмалювали, то це "вандалізм", а коли президент - гвалтівник і шапкокрад, то це нормально?
І то не нормально, і то не нормально.

Пропоную перейменувати топік на "Сєкрєтний топік мінусьора" *trollface*

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 243
  • Створено
  • Остання відповідь

Позиц1ю одно1 виражаэ 11 конкретна зверхн1сть ,та недопущення у сво1й п1дсв1домост1 права укра1нц1в в Укра1н1 вести себе так ,як ведуть рос1яни в Рос11.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти що хочеш, щоб я твому другу, бидло-боту відповів? На особисті образи не буду тут відповідати. А цей твій "клавіатурний герой" в реальному житті за такі вислові міг би і по носі заробити

Це як же ви тоді на особисті образи відповідаєте? Страшно уявити. Краще не буду...

odna, не узагальнюйте, будь ласка. Націоналізм, патріотизм в теперішні часи, часи глобалізації ой як корисний. Інша справа: це коли тероризм/вандалізм прикривають національними/патріотичними почуттями.

Дрим, я это и имею ввиду с самого начала. Я не обобщаю понятия, я обобщаю впечатления от высказваний в этой теме. Лично я прекрасно разделяю все эти термины. Живой человек в термины не укладывается. Из называющих себя националистами, много таких, что не рубят, ваще;). Я не считаю, что среди националистов нет адекватных (приходится уточнять). Есть очень даже уважаемые мной люди)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага , в нас найб1льше ,,,патр1оти свое1 хати ,зазвичай то1 , що з краю,,

.Тому так бояться нац1онал1зму, бо це ж треба за всю кра1ну в1дпов1дати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага, а патентовані націоналісти у нас часто-густо хочуть покраять неньку, чи то щоб за меншу територію відповідать, чи тому що не кругом їх слухають, а часом і взагалі сприймають:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бояться, бо ті націоналісти, що прагнуть відповідати за всю країну (читай - з'являються на тв), часто-густо кричать "ми п__даті, а москалі/жиди/поляки/америкоси - козли, як їх тільки земля носить!".
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

это один из тех последних доводов, когда крыть нечем

нагадало...

post-3162-0-81463100-1327058612_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага, а патентовані націоналісти у нас часто-густо хочуть покраять неньку, чи то щоб за меншу територію відповідать, чи тому що не кругом їх слухають, а часом і взагалі сприймають :)

Табачн1ка маэш на уваз1, чи Болдирева?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Позиц1ю одно1 виражаэ 11 конкретна зверхн1сть ,та недопущення у сво1й п1дсв1домост1 права укра1нц1в в Укра1н1 вести себе так ,як ведуть рос1яни в Рос11.

А при чем тут Россия?

Я к ней отношения не имею. Гражданка Украины такая же.

И покачто вижу ущемление моего права, пользоваться тем, что живу, вроде как, в свободной стране (по крайней мере имею право на ношение такой илюзии), и этим самым признаю права всех остальных. Вы видите ущемление ваших прав с моей стороны, в том, что я тут отбиваюсь от хамских и поверхностных несправедливых претензий в мою сторону? Я никому тут не укаызвала, как жить, ни разу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага, а патентовані націоналісти у нас часто-густо хочуть покраять неньку, чи то щоб за меншу територію відповідать, чи тому що не кругом їх слухають, а часом і взагалі сприймають :)

Це хто такий? Невже ти членів Партії Регіонів з їх загальновідомим з’їздом в 2005 р. до націоналістів приписав?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бояться, бо ті націоналісти, що прагнуть відповідати за всю країну (читай - з'являються на тв), часто-густо кричать "ми п__даті, а москалі/жиди/поляки/америкоси - козли, як їх тільки земля носить!".

Н1 , бояться в першу чергу тому, що треба буде щось безкоштовно зробити.

ПСХ (Патр1оти Свое1 Хати).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

недопущення у сво1й п1дсв1домост1 права укра1нц1в в Укра1н1 вести себе так ,як ведуть рос1яни в Рос11

Не розумію з яких її слів напросився такий висновок.

Особисто я вважаю що українці не мають морального права вести себе так як ведуть себе росіяни в Росії окремі індивіди в південно-східних регіонах України, та окремі росіяни в Росії (таких там мало, і це переважно ті, хто став недавно гордо називати себе Масквічьом чи типу того, до їх рівня і не мають права скочуватись українці). Ти взагалі з росіянами в Росії спілкувався? Якщо так, то мені дуже шкода що тобі попадались лише вищеописані особистості.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

И покачто вижу ущимление моего права, пользоваться тем, что живу

Знаємо ми про таких "ущемленных". Скільки, наприклад, Росія заявляла про порушення прав етнічних меншин в балтійських країнах і щось не один "ущемленный" звідти в Росію повертатись не хоче.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Типовий "хохлосрач" виходить))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знаємо ми про таких "ущемленных". Скільки, наприклад, Росія заявляла про порушення прав етнічних меншин в балтійських країнах і щось не один "ущемленный" звідти в Росію повертатись не хоче.

Эээ, чуваки, вы что меня все в Россию гоните?! Я, если б куда и сорвалась тикать, так в Россию в последнюю очередь. Но не думаю, что критическая масса агрессивных недалеких личностей в этой стране выростет до такой степени, что придется делать ноги. Я, по крайней мере, очень на это надеюсь. Люблю я эту землю...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Такіж ж точно "ущємльониє", як й наші свідомі націоналісти - пустопорожні крикуни та й годі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 2008 году в Россию уехало 1100 жителей Литвы, что на 18% больше, чем в 2007 году, когда в РФ переехало 900 человек. С 2004 по 2006 года поток литовских эмигрантов в Россию снизился с 1200 до 890, однако с 2007 года в этом показателе снова наметился рост.

http://fromuz.com/news/rastet_potok_emigrantov_v_rossiu_i_strani_SNG

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Эээ, чуваки, вы что меня все в Россию гоните?! Я, если б куда и сорвалась тикать, так в Россию в последнюю очередь.

Ти думаєш Янукович прийшов надовго? Якщо влада зміниться і прийдуть "злі націоналісти" треба ж буде вам "голубим" кудись втікати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

odna, не хотят отдельные представители гостеприимной украинской нации здесь видеть русскоязычных, хорошо что их (отдельных представителей) единицы.

case0lc, при Ющенко не втікали, то і при, нехай, Тягнибоку не втікатимуть. Не ототожнюй "голубих" та російськомовних.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

однако с 2007 года в этом показателе снова наметился рост.

Точно, з такими темпами через кілька сотень років, можливо, все некорінне населення ці країни і покине

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

его ещё не расстреляли ? :0159:

Точно с такими темпами уйдёт в перманентый бан

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

недопущення у сво1й п1дсв1домост1 права укра1нц1в в Укра1н1 вести себе так ,як ведуть рос1яни в Рос11

Не розумію з яких її слів напросився такий висновок.

Особисто я вважаю що українці не мають морального права вести себе так як ведуть себе росіяни в Росії окремі індивіди в південно-східних регіонах України, та окремі росіяни в Росії (таких там мало, і це переважно ті, хто став недавно гордо називати себе Масквічьом чи типу того, до їх рівня і не мають права скочуватись українці). Ти взагалі з росіянами в Росії спілкувався? Якщо так, то мені дуже шкода що тобі попадались лише вищеописані особистості.

Ти бачив, щоб зачувши рос1йську мову у нас на вулиц1 показували пальцем та кричали ,,кацап,.?

А я бачив, що в Благовещенску, що в Москв1.

Тепер1шня влада саме до цього 1 скочуе.

А ПСХ й рад1.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

его ещё не расстреляли ? :0159:

Точно с такими темпами уйдёт в перманентый бан

У модеров попкорна ведро и тотализатор...:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти бачив, щоб зачувши рос1йську мову у нас на вулиц1 показували пальцем та кричали ,,кацап,.?

Не бачив. За те бачив як на Борді прочитавши повідомлення на російській мові показували пальцем і кричали "голубий", а це одне й теж саме. Колись і на Гєтто так тикали і кричали "москаль".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

при Ющенко не втікали, то і при, нехай, Тягнибоку не втікатимуть.

Ющенко всім бандитам амністію підписав в 2005 р. Ти думаєш, що якщо влада зміниться, то когось амністують? Яценюк недавно сказав, що Тимошенко має право на помсту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...