Перейти до змісту

33-й, травят собак (продовження)

natovec

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ой Мля, почитав темку, просто в шоці від вас

пєтросяни просто, стібуться, любить в нас народ над чужим горем постібатись, повчити - "що так не роби, а краще роби так"

моя історія

6 жовтня 2011 року в мене нестало собаки (такси)

собаці було 11 років, вже старий пес, але охотнічі гени давали своє, інколи підбирав їжу на вулиці

був звичайний день, вигуляв собаку(на поводку), вона шось зїла(десь відвернувся і не побачив, побачив вже пізно), пішов на пари, прийшов с пар і тут все почалось

описувать не буду, це було дуууужжжеее страшно, мій песик мучився мінімум півтори години (епілепсія і тд) поки не усипили

ветеринари казали шо то всьо таблеткі для хворих туберкульозом, собака може вмирати і пару суток, вона просто всередині згорає

так вот к чєму я веду, бажаю щоб всі петросяни пережили те що пережив я (якби за 11 років всі привикли до собакі, пес був почті член сім"ї)

картіна тих собитій 6 жовтня, кожний вечір перед очами вже пару місяців

і да, там якісь вумні люди писали про намордники. Я абсолютно згідний з тим що, великі собакі мають ходить в намордніках, а малі можуть і без, ібо в нас важко найти намордник для маленької собакі (колись була необхідність в намордніку, коли їздив з цуциком в громадському транспорті, (в ветеринарних магазинах наморднікі тільки для великих собак) і да, ще нарахунок намордників, в той же день сдохла маленька собака (розміром з пікінеса), ну так скажіть, де купить для неї наморднік? (якшо там півсобаки може влізти в той наморднік)

і ще нарахунок гавна від собак, ви подивіться скільки в тому парку "гавна" від людей(я про сміття) і порівняйте

ЗІ крик душі, кагбе :(

Опубліковано

От себя добавлю, собак на 33-м травить не перестали, прямо на Новый Год, так же умер соседский француз - классный подарок маленькой девочке от Деда Мороза. К другому псу моему приходил ветеринар, он сказал, что это НЕ туберкулезные таблетки, а порошок, который достаточно вдохнуть.

+ еще, аналогичные травли проходят в Питере, и при этом там уже пострадал ребенок, надеюсь, что у нас не та же зараза.......

Опубліковано

От себя добавлю, собак на 33-м травить не перестали, прямо на Новый Год, так же умер соседский француз - классный подарок маленькой девочке от Деда Мороза. К другому псу моему приходил ветеринар, он сказал, что это НЕ туберкулезные таблетки, а порошок, который достаточно вдохнуть.

+ еще, аналогичные травли проходят в Питере, и при этом там уже пострадал ребенок, надеюсь, что у нас не та же зараза.......

той до кого приходив ветеринар, вижив? :(

в надзвичайних новинах, вже було про травлю собак, кажуть шо це підготовка до євро 2012

Опубліковано

той до кого приходив ветеринар, вижив? :(

в надзвичайних новинах, вже було про травлю собак, кажуть шо це підготовка до євро 2012

да, он к нему приходил по другому поводу, к счастью.....

Опубліковано

Ти ходиш на пари? Для чого? ..."охотнічі гени", "на поводку", "шо то всьо таблеткі", "пару суток", "почті", "картіна тих собитій", "наморднік".. :blink:

все шо можу сказати, це "прівєт"

пєтросяни просто, стібуться, любить в нас народ над чужим горем постібатись, повчити - "що так не роби, а краще роби так"

воот про це я і писав, гнилий народ

Опубліковано

кто там травит? зайдите на Соборности 32, ну очень надоела шайка возле 26-й школы. С меня +1 ;)

а ти шутнік, надіюсь сам вмреш в таких же конвульсіях як ці песики ;)

шоб лежав в сцьохах, гавні і шоб з рота пєна шла, разом з кровю :)

це ж так весело, веселуха :)

Опубліковано

а ти шутнік, надіюсь сам вмреш в таких же конвульсіях як ці песики ;)

шоб лежав в сцьохах, гавні і шоб з рота пєна шла, разом з кровю :)

це ж так весело, веселуха :)

не дивлячись на те,що я вас розумiю i спiвчуваю, але подiбнi висказування в бiк iнших форумчан вважаю неприйнятними, РО 2 днi

ЗЫ vanabee а вам Бог суддя

Опубліковано

так *эффект бумеранга* будь кого може торкнутись, як i тих, хто захищае, так i тих , хто травить

MANJAK11, "Режиссер" з двома С

дякую, зараз виправлю :blush:

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...