Перейти до змісту

Продам мп3/мп4 (1,2,4Гб) по 5-35грн

kozakd

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Photo0663.jpg

Photo0997.jpg

Photo0998.jpg

Photo1000.jpg

неробочі (визначаються як невідомі пристрої в системі)sw6035 з фм та мп3

1гб -12шт по 7грн (опт 50грн)

2гб -13шт по 12грн (опт 100грн)

sw6035 -працюють як флешки(з посажаними, або без батерей)

1гб 3шт по 17грн (опт 35грн)

2гб 7шт по 27грн (опт 150грн)

sw6035 Повноцінний мп3 2гб =2шт по 70грн (батерея ДО 3год)

Ціна - 35грн MP3-плеер Seekwood SW2328 1Gb -під*єднується нормально, на екранчику показує синхронізування файлів з ПК, працює, як флешка, Якщо кабель від*єднати, то вимикається і не вмикається - думаю, що немає батереї, або посажена повністю і більше не заряджається. Можна навіть слухати музику, якщо підключений до пк. Звук доречі дуже хороший і це на оригінальних навушниках сіквуд, які в мене можна за 20грн купити.

Ціна - 30грн Seekwood SWR380- екран засвічується, але картинку не виводить-мерехтить., визначається, як невідомий пристрій (екран цілий, не побитий)

Ціна - 35грн Seekwood модель не знайшов, 1Гб- аналогічно MP3-плеер Seekwood SW2328 1Gb, тільки послухати не можна - не передбачено при підключенні до пк прослуховування музики, або я не розібрався. 99% імовірності, що батереї немає

20грн APACER AP4GAU220B 4Гб загружається до заставки апасер і зависає, ПК інколи визначає його як бутлодер, інколи як флеш, але зайти на пам*ять не можна, інколи взагалі не бачить. Думаю, що прошивка

Всі мп3 попали до мене в такому стані, в ремонт їх не носив, бо немає ні часу, ні бажання цим займатись, намагався максимально описати дефекти та нюанси в роботі, на сіквудах ще плівка на екрані не знята, загалом зовнішній стан усіх на 5-, 4+. МП3 продаються без кабелів, за вийнятком sw6035, але міні юсб зараз не проблема купити, підходять кабелі, що до фотіка, деяких нокій та інших мп3, мп4.

Оптом дешевше, враховуючи, що у всіх екрани цілі, корпуса без потертостей, тріщин...

також можна купити навушники Seekwood, звук дуже голосний, чистий, басистий - 20грн, різні кольори: чорні, білі, та подушечки по 5грн пара

Загалом, при купівлі всього цього заліза кількістю: 41мп3шка ціна складе всього 600грн + як бонус отримаєте пару навушників

0966127518, 0504380790 заздалегідь попереджуйте про купівлю, щоб взяв з собою потрібні плеєри

Опубліковано

зараз в наявності 6шт(4шт по 2гб, 2по 1гб) повністю не робочих по 7грн=42грн

7шт як флешки 6по 2гб і 1 на 1гб (кабелі всі є)=2гб за 20грн 15грн за 1гб=135грн

1шт, 2гб, повністю робоча, як мп3, фм-радіо =60грн

ще з дисплеєм плеєр сіквуд на батерейці, 1Гб повністю робочий, =35грн

Сіквуд GA112 2шт, здається робочі (музика грає, але в роботі не тестував за браком часу) за два 40грн

Ціна - 30грн MP3-плеер Seekwood SW2328 1Gb працює, але немає батереї

Ціна - 30грн Seekwood модель не знайшов, 1Гб -працює, але немає батереї

20грн APACER AP4GAU220B 4Гб загружається до заставки апасер і зависає, мабуть прошивка

ціна 392грн,

При купівлі цього асортименту ціна за все 350грн + 2шт навушників в подарунок до НР

0966127518, 0997546548 -Діма

Домовляйтесь за день на перед, щоб взяв з собою мп3

• 5 тижнів потому...
Опубліковано

визначаються як невідомі пристрої в системі)sw6035 з фм та мп3

неробочі по 2гб 16шт, близько 13кабелів до них

9шт як флешки по 2гб використовуються, якщо поставити батереї, то думаю будуть працювати, як мп3

5шт (одна повністю робоча на 1гб з екранчиком, на мініпальчику батерейці, 2шт, як картрідер на батерейці мініпальчику - здається робочі, 1шт з екранчиком на 1гб, без батереї, 1шт апасер потребує прошивки, на 4гб )

Seekwood модель не знайшов, 1Гб- аналогічно MP3-плеер Seekwood SW2328 1Gb, тільки послухати не можна - не передбачено при підключенні до пк прослуховування музики, або я не розібрався. 99% імовірності, що батереї немає

APACER AP4GAU220B 4Гб загружається до заставки апасер і зависає, ПК інколи визначає його як бутлодер, інколи як флеш, але зайти на пам*ять не можна, інколи взагалі не бачить. Думаю, що прошивка

Всі мп3 попали до мене в такому стані, в ремонт їх не носив, бо немає ні часу, ні бажання цим займатись, намагався максимально описати дефекти та нюанси в роботі, на сіквудах ще плівка на екрані не знята, загалом зовнішній стан усіх на 5-, 4+. МП3 продаються без кабелів, за вийнятком sw6035, але міні юсб зараз не проблема купити, підходять кабелі, що до фотіка, деяких нокій та інших мп3, мп4.

Оптом дешевше, враховуючи, що у всіх екрани цілі, корпуса без потертостей, тріщин...

0966127518, 0504380790 заздалегідь попереджуйте про купівлю

продається тільки цілим комплектом, за 30шт, (як флешки використовуються, або повністю робочі, та неробочі), бонус при купівлі всіх 5шт навушників (вкладишів), звук в яких дуже якісний, чистий, голосний та басистий, ці навушники переграють аналогічні в ціновому діапазоні до 70грн

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...