Перейти до змісту

мр3/мп4 по 20-50грн

kozakd

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Photo0997.jpg

Photo0998.jpg

Photo1000.jpg

Ціна - 30грн MP3-плеер Seekwood SW2328 1Gb -під*єднується нормально, на екранчику показує синхронізування файлів з ПК, працює, як флешка, Якщо кабель від*єднати, то вимикається і не вмикається - думаю, що немає батереї, або посажена повністю і більше не заряджається. Можна навіть слухати музику, якщо підключений до пк. Звук доречі дуже хороший і це на оригінальних навушниках сіквуд, які в мене можна за 20грн купити.

Ціна - 50 грнMP4 плеер Ixtone MPT430C- та ж ситуація, що з Seekwood SW2328, немає батереї (Звук трішки кращий ніж сіквуда) немає батереї

Ціна - 20грнSeekwood SWR380- екран засвічується, але картинку не виводить-мерехтить., визначається, як невідомий пристрій

Ціна - 30грнSeekwood модель не знайшов, 1Гб- аналогічно MP3-плеер Seekwood SW2328 1Gb, тільки послухати не можна - не передбачено при підключенні до пк прослуховування музики, або я не розібрався. 99% що батереї немає

20грн APACER AP4GAU220B 4Гб загружається до заставки апасер і зависає, ПК інколи визначає його як бутлодер, інколи як флеш, але зайти на пам*ять не можна, інколи взагалі не бачить. Думаю, що прошивка

Всі мп3 попали до мене в такому стані, в ремонт їх не носив, бо немає ні часу, ні бажання цим займатись, намагався максимально описати дефекти та нюанси в роботі, на сіквудах ще плівка на екрані не знята, загалом зовнішній стан усіх на 4-, 4+. МП3 продаються без кабелів, але міні юсб зараз не проблема купити, підходять кабелі, що до фотіка, деяких нокій та інших мп3, мп4.

Оптом дешевше, враховуючи, що у всіх екрани цілі, корпуса без потертостей, тріщин...ціна всеодно може обговорюватись.

0966127518, заздалегідь попереджуйте про купівлю, щоб взяв з собою потрібні плеєри

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...