Перейти до змісту

Продам игровий ноут

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Власне маю конфлікт.

Роблю ремонт в квартирі і відповідно жінці мій новий ноут, як скалка в оці. Тому змушений продати.

Dell-Latest-Alienware-Laptops-For-Gamers.jpg

Четырехъядерный Intel Core i7-840QM (1.86 ГГц)

4 ГБ DDR3

2 x ATI Radeon HD 5870, 1 ГБ

320Gb

Собака тяне все що завгодно.

Стан нового.

Ціна 11000грн.

Опубліковано

А яка саме модель цього звіра ?

Типу ревізія? 2-га!!.

До НР планую поставити 8гб. Хоча є 4 слота і можливо і 16-ть.

Кстаті хтось обміняє 2 планки по 4 на 2 по 4, чи 4х4гб? Звичайно з адекватною доплатою?

Опубліковано

дааа, ноут красивий, без слiв

PS прикалуе, що на оф сайтi польська, новозеландська, навiть iндiйська мови е,а росiйскоi нема

Опубліковано

Так ноут виглядає як ЛАмборджині поряд з Корветом чи Вайпером. Це дуже гарно, але мабуть непрактично.

Опубліковано

Ноут - відповідає своєму стилю по швидкості і дизайну. РАКЕТА, а не ноут! Ціна адекватна.

Опубліковано

Шкода що собі дозволити таку річ може тільки 1% в кращому випадку :0157: Навіть мені прийшлось довго працювати, щоб його собі дозволити.

http://www.thg.ru/mobile/alienware_m17x_mobility_radeon_hd_5870_crossfire/print.html - тест даного ноута, тобто саме R2 з дуальною 5870...

3.ЬІ. Зараз працюю над іменою табличкою зі свинцю або срібла :0155:

Опубліковано

Ноут супер, выглядит как инопланетный истребитель, если бы я много по командировкам ездил то купил бы такой, а так при наличии игрового стационарника смысла нету.

В Луцке сложно продать такую вещь, даже по такой хорошей цене, попробуй закинуть объявления на другие доски, львовские, ровенские, ну или вообще по Украине. Удачи в продаже!)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...