Перейти до змісту

Губернатор Херсонщини похвалився, що не пускає в область "донецьких"


Korting

Рекомендовані повідомлення

Губернатор Херсонщини Микола Костяк пояснив останнє місце свої області в рейтингу конкурентоспроможності регіонів України тим, що він не пускає "донецьких".

За словами Костяка, в області не представлені підприємства власника холдингу System Capital Management Ріната Ахметова та інших відомих донецьких підприємців.

"Тут немає жодного підприємства товариша Ахметова. Не представлено. Якби було щось десь представлено. Автовокзал хотіли забрати. Один із проектів який був. Ми не дали", - заявив він.

Губернатор підтвердив, що не пускає в область "донецьких".

"Багато хто говорить, мовляв, не пускаємо "донецьких" по багатьох напрямках, по фінансуванню... Не пускаю! Будь-який: донецький, дніпропетровський. Покажіть сьогодні ефективність, що від цього матиме область, населення в першу чергу. Я свою лінію гну. Основне завдання - щоб потім не говорили, що вкрали, розграбували, забрали. Нічого давати не будемо – все наше", - сказав Костяк.

Нагадаємо, за даними щорічного рейтингу конкурентоспроможності регіонів України, який складає фонд "Ефективне управління" Ріната Ахметова, перше місце, як і роком раніше, посів Київ, а найменш цікавою для бізнесу назвали Херсонську область.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...