Перейти до змісту

Шукаю майстра або порадьте майстерню

sasha1132

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хочу змінити аудіосистему в машині ( VW T4) колонки + магнітолу. Порадьте майстра або майстерню де б це можна було зробити)

колонки тільки на передній панелі, які там стоять? 10? Підкажіть які краще поставити?

Опубліковано

Хочу змінити аудіосистему в машині ( VW T4) колонки + магнітолу. Порадьте майстра або майстерню де б це можна було зробити)

колонки тільки на передній панелі, які там стоять? 10? Підкажіть які краще поставити?

Тільки "Сафрон" в низ до Володі.

Опубліковано

0990587720 Діма займається..автозвуком професійно...як кажуть зробить з "з гавна канфетку" :0151:

Опубліковано

Порадьте майстра або майстерню де б це можна було зробити)

Да, в панелі 10-ти сантиметрові.

Тю...що взагалі без рук???

Вибираєш і купуєш магнітолу і колонки по свому бюджету головне щоб не китай...

А інсталяторам тільки таких клієнтів і давай - напхають чого треба і не треба аби гроші скосити...а потім ще будуть казати --- " А чого ти хотів, тут ще шумоізоляцію треба робити"

Тут все комплексний підхід потрібен...

Опубліковано

Дивись по собі як ти любиш музику слухати. Можна на фронт купити прості коаксіали, а можна і компонентну акустику, дивлячись який бюджет в тебе. На тил також динаміки хочеш міняти ?

Опубліковано

на тилу динаміків ніц, може поставлю з часом.

зараз в перспективі заміна передніх і магнітоли...

да мені щось середнє з більш-меньш нормальним звуком

Опубліковано

це треба більш на форумах по автозвуку сидіти. Ну а так можеш купити 2-ох компонентну акустику Hertz. Ну як для мене чудовий звук...про магнітолу серед потужних Alpine... но тут тоже треба дивитись який бюджет на магнітолу. В мене вообще SHUTTLE , звук нормальний...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...