Микола Тарасенко Опубліковано 7 Грудня, 2011 в 19:02 #1 Опубліковано 7 Грудня, 2011 в 19:02 продам дешево те,що валяється по хаті без необхідності. -чохол для порта про,навряд він шкіряний,бо куплений з китайськими навушниками,ну але непоганий,чохол як чохол; -власне,ці самі порта про китайські.роздовбані,штекер треба паяти,від одного динаміка відходить провід.може,кому треба буде на які запчастини абощо.динаміки обидва робочі; -косс зе плаг,в оригінальності не впевнений,купував тої осені в там-тамі.звук мені подобався,хоча то на любителя.паялися кілька разів,і зараз,власне треба паяти знов.але динаміки робочі,плюс десь була ще пара запасних амбшур до них; -перехідник з мініджека на джек; -''рідні'' навушники з мікрофоном (себто гарнітуру) із Samsung GT-C3010,хоча там стандартний роз'єм,як в багатьох самсунгів; -картку пам'яті меморі стік про дуо на 1Гб (ніяк не здихаюсь від неї ) -usb-кабель від Samsung; ціни пропонуйте самі,кому що треба.
MOTOROLLLA Опубліковано 7 Грудня, 2011 в 19:14 #2 Опубліковано 7 Грудня, 2011 в 19:14 продам дешево те,що валяється по хаті без необхідності. -чохол для порта про,навряд він шкіряний,бо куплений з китайськими навушниками,ну але непоганий,чохол як чохол; -власне,ці самі порта про китайські.роздовбані,штекер треба паяти,від одного динаміка відходить провід.може,кому треба буде на які запчастини абощо.динаміки обидва робочі; -косс зе плаг,в оригінальності не впевнений,купував тої осені в там-тамі.звук мені подобався,хоча то на любителя.паялися кілька разів,і зараз,власне треба паяти знов.але динаміки робочі,плюс десь була ще пара запасних амбшур до них; -перехідник з мініджека на джек; -''рідні'' навушники з мікрофоном (себто гарнітуру) із Samsung GT-C3010,хоча там стандартний роз'єм,як в багатьох самсунгів; -картку пам'яті меморі стік про дуо на 1Гб (ніяк не здихаюсь від неї ) -usb-кабель від Samsung; ціни пропонуйте самі,кому що треба. Навушники я б забрала.
Микола Тарасенко Опубліковано 7 Грудня, 2011 в 19:22 Автор #3 Опубліковано 7 Грудня, 2011 в 19:22 які з них? пропонуйте ціну. я сьогодні добрий
MANJAK11 Опубліковано 7 Грудня, 2011 в 19:47 #4 Опубліковано 7 Грудня, 2011 в 19:47 а нiчого, що тема називается *вiддаю* ?
Микола Тарасенко Опубліковано 7 Грудня, 2011 в 19:59 Автор #5 Опубліковано 7 Грудня, 2011 в 19:59 маркетинговий хід. замануха для потенційних покупців
carlzeiss Опубліковано 7 Грудня, 2011 в 20:12 #6 Опубліковано 7 Грудня, 2011 в 20:12 Якби міг, то вліпив би мінус за такий хід. Zevs_Isver сказал: лучше бы писали - продам за 10 грн, было бы чесно если отдавать даром, то нужно - отдавать даром
MANJAK11 Опубліковано 7 Грудня, 2011 в 20:20 #7 Опубліковано 7 Грудня, 2011 в 20:20 маркетинговий хід. замануха для потенційних покупців Ну i я зроблю маркетинговий хiд згiдно пункту: 2.3. В заголовку теми чітко вказуйте характер оголошення (куплю / продам /обміняю / віддам і т.п.). тема закрита, або вiддавайте даром в вiдповiдному роздiлi, або правильно назвiть тему в цьому
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.