Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

продам дешево те,що валяється по хаті без необхідності.

-чохол для порта про,навряд він шкіряний,бо куплений з китайськими навушниками,ну але непоганий,чохол як чохол;

-власне,ці самі порта про китайські.роздовбані,штекер треба паяти,від одного динаміка відходить провід.може,кому треба буде на які запчастини абощо.динаміки обидва робочі;

-косс зе плаг,в оригінальності не впевнений,купував тої осені в там-тамі.звук мені подобався,хоча то на любителя.паялися кілька разів,і зараз,власне треба паяти знов.але динаміки робочі,плюс десь була ще пара запасних амбшур до них;

-перехідник з мініджека на джек;

-''рідні'' навушники з мікрофоном (себто гарнітуру) із Samsung GT-C3010,хоча там стандартний роз'єм,як в багатьох самсунгів;

-картку пам'яті меморі стік про дуо на 1Гб (ніяк не здихаюсь від неї :D )

-usb-кабель від Samsung;

ціни пропонуйте самі,кому що треба.

post-13190-0-08902000-1323284457_thumb.j

Опубліковано

продам дешево те,що валяється по хаті без необхідності.

-чохол для порта про,навряд він шкіряний,бо куплений з китайськими навушниками,ну але непоганий,чохол як чохол;

-власне,ці самі порта про китайські.роздовбані,штекер треба паяти,від одного динаміка відходить провід.може,кому треба буде на які запчастини абощо.динаміки обидва робочі;

-косс зе плаг,в оригінальності не впевнений,купував тої осені в там-тамі.звук мені подобався,хоча то на любителя.паялися кілька разів,і зараз,власне треба паяти знов.але динаміки робочі,плюс десь була ще пара запасних амбшур до них;

-перехідник з мініджека на джек;

-''рідні'' навушники з мікрофоном (себто гарнітуру) із Samsung GT-C3010,хоча там стандартний роз'єм,як в багатьох самсунгів;

-картку пам'яті меморі стік про дуо на 1Гб (ніяк не здихаюсь від неї :D )

-usb-кабель від Samsung;

ціни пропонуйте самі,кому що треба.

Навушники я б забрала.

Опубліковано

Якби міг, то вліпив би мінус за такий хід.

snapback.pngZevs_Isver сказал:

лучше бы писали - продам за 10 грн, было бы чесно если отдавать даром, то нужно - отдавать даром

Опубліковано

маркетинговий хід.

замануха для потенційних покупців ;)

Ну i я зроблю маркетинговий хiд згiдно пункту:

2.3. В заголовку теми чітко вказуйте характер оголошення (куплю / продам /обміняю / віддам і т.п.).

тема закрита, або вiддавайте даром в вiдповiдному роздiлi, або правильно назвiть тему в цьому

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...