Перейти до змісту

Купівля квитків Укрзалізниці (Крим) в Луцьку

Pama

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хочу поділитися прекрасним досвідом купівлі квитків у нас на залізничному вокзалі.

Отже. Сьогодні зранку мені потрібно було взяти квитки до Сімферополя і дуже вже хотілося взяти купешку.

Касир мені відмовила, аргументуюючи, що купейних білетів нема, лишився боковий плацкарт.

Мабуть, я б лишився дуже незадоволеним, якби не передбачив такий варіант подій. А я підготувався.

За 10 хв. до цього я роздрукував з офіційного сайту Укрзалізниці кількість наявних білетів. Це можете зробити і Ви тут

Я продемонстрував папірець пані де виднілося 22 наявних купейних місць, на що вона відреагувала бурно, в очах виднілося розчарування і почала виправдовуватися і розказувати, що от нема бо на іншій станції підійшла група і забрала.

На що я сказав, що зараз привезу ноутбука і при ній зайду в інет та продемонстую, що місця є.

Запитав, де її керівництво, на що вона у мене перепитала - А що вам купейний треба? А ну є...

Без коментарів, вона дала мені 2 купейних квитка і резююмувала, що інтернет це погана річ і що я цим добився.

Відповів їй просто - борюся з корупцією.

Опубліковано
Хочу поділитися прекрасним досвідом купівлі квитків у нас на залізничному вокзалі.

Отже. Сьогодні зранку мені потрібно було взяти квитки до Сімферополя і дуже вже хотілося взяти купешку.

Касир мені відмовила, аргументуюючи, що купейних білетів нема, лишився боковий плацкарт.

Мабуть, я б лишився дуже незадоволеним, якби не передбачив такий варіант подій. А я підготувався.

За 10 хв. до цього я роздрукував з офіційного сайту Укрзалізниці кількість наявних білетів. Це можете зробити і Ви тут

Я продемонстрував папірець пані де виднілося 22 наявних купейних місць, на що вона відреагувала бурно, в очах виднілося розчарування і почала виправдовуватися і розказувати, що от нема бо на іншій станції підійшла група і забрала.

На що я сказав, що зараз привезу ноутбука і при ній зайду в інет та продемонстую, що місця є.

Запитав, де її керівництво, на що вона у мене перепитала - А що вам купейний треба? А ну є...

Без коментарів, вона дала мені 2 купейних квитка і резююмувала, що інтернет це погана річ і що я цим добився.

Прикольно!!! Так і треба з тими оборзєвшими корупціонерами і робити.

Опубліковано

Спасибо Укрзализныце за отличную идею с наявностью мест по поезду. Им осталось всего лишь максимально упростить систему покупки билетов он-лайн - и я их фанат :)

Опубліковано

Згадую, як 2 роки назад ходив на вокзал протягом двох днів, щоб купити квитки на цей поїзд. Виглядало так - прихожу вдень, прошу купейні квитки на рейс, який буде за 45 днів і квитки на який почали продавати тільки сьогодні, у відповідь чую - вже всі продали. На третій день, так я тягнути далі не було куди, відпустку мусиш наперед планувати, о 5-й годині ранку прийшов на вокзал і до 8-ї (відкриття каси) простояв біля віконечка (за цей час назбиралось ше чоловік до 20) аби дістати заповітні квиточки. Якби мені сказали, що квитки вже продані (протягом хвилини-двох від початку роботи залізничних кас по Україні), то я мабуть розніс би там пів-вокзалу :)

Опубліковано

Аналогічно, як і ChB, попередні два роки брав квитки на Сімферополь, тільки приходив на вокзал десь о сьомій і вже займав чергу. Дяді міліціонери поза чергою і без грошиків квиточки брали (заздалегідь розрахувались або на потім відклали).

Наскільки я знаю, то Укрпошта продає зараз залізничні квитки.

Опубліковано

Клас! Підтримую!

По своєму досвіду можу порадити квитки брати в Ківерцях на ж/д вокзалі - черги менші і квиточки частіше є ніж не має ;)

Опубліковано

не знаю как там кто, сегодня поехал и без всяких проблем и очередей взял туда-назад на когда надо. правда я был подготовлен морально, если чего, ткнуть в нос распечатку со свободными местами )))

Опубліковано

Не знаю для кого они билеты придерживают, но на 16 июня взял меньше чем за месяц целое купе. Мож ещё не сезон, конечно... А за опыт покупки спасибо.

Опубліковано

Добавлю ещё на счёт компетентности персонала справочной на вокзале.

История такая. Едет с нами на море племянник из России. Перед покупкой билетов заглянул в справку на нашем вокзале и спросил или действует льгота на ребёнка с российским гражданством. Тётя сказала, что надо брать полный билет, но судя по выражению её лица, я понял, что ответа она не знает. Я плюнул, взял на племяника детский, думаю - или потом поменяю на взрослый или так прокатит. Пришёл домой, залез в инет, начитался всяких правил перевозки, министерских указов и ещё всякой фигни - везде написано просто "льготы на детей", о гражданстве ничего не сказано. Написал вопрос на сайт укрзализныци, сегодня получаю ответ:

"Шановний, Юрий !

На ваше звернення вiд 28.05.2009 18:46:48 надано вiдповiдь:

Право на проїзд по дитячому квитку по територiї України мають дiти вiком

вiд 6-14 рокiв не залежно вiд громадянства. Для проїзду у мiжнародному

сполученнi право на проїзд по дитячому квитку мають дiти вiком вiд 4 до 10

рокiв."

Вывод. Тётю в справке не послушал - экономия 80 грн за билеты туда и назад. Мелочь, а приятно

Опубліковано

To all:

Якщо хтось з вас цього року вже потрапляв у схожу з Pama ситуацію і не проти про цей випадок розповісти для сюжету на ТБ - пишіть!

Опубліковано

Вибачаюсь, що в цій темі, але є ще bus.com.ua - розклад руху автобусів по Україні, надійність перевізників, кількість вільних місць і онлайн бронювання квитків...

• 2 тижня потому...
Опубліковано
Наскільки я знаю, то Укрпошта продає зараз залізничні квитки.

Відколи це?

Пару днів назад передзвонив на 26 відділення пошти і сказали що квиточки можна придбати, без проблем. Пішов на 24, ближче знаходиться. Працівниця: ой, а ви знаєте, в нас програми ще не налаштовані, щось там непрацює, ви краще ідіть на 25, вони вже продавали, а ми ще такого неробили... Одним словом поїхав на зал. вокзал, але те що пошта продає квитки -- факт (принаймі в послугах таке числиться).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...