snight Опубліковано 14 Грудня, 2008 в 11:39 #1 Опубліковано 14 Грудня, 2008 в 11:39 Чесно я ще над планом дій по протесту не задумувався, але давай так.1. Визначаємо конкретну дату і час. ( Мінусом для всіх протестувальників, тобто нас, грає те що скоро свята і багато хто не захоче приходит, а на наступному тижні робити сенсу не бачу так, як інформація ще не зможе так швидко розповсюджуватись, тоді може десь на п'ятницю 26 грудня, час уточнюємо. Що саме блокуємо також пропозиції сюди.) + Якщо вони надалі і будуть тримати таку температуру, а буде реально холодніше, їм буде alles.2. Потрібно назбирати чим більше мітингувальників, тобто розміщення інформації, про цю подію у різних ЗМІ, правильне її висвітлення, тобто показати це під таким кутом зору що чим далі ми будемо це терпіти, тим більше будуть нас нагинати, що до речі є повною правдою. Бо якщо прийде 50 людей, то краще не приходити...3. Давайте сформулюємо конкретні вимоги, які ми ставимо перед владою, бо знов начнуть вішати, що всі невчасно платять. Якщо не розібратися і ситуації і конкретно не оперувати статистикою і даними, відшиють як малих дітей.4. Організаційний комітет, хто ще за це все береться, бо одному тут все осилити заскладно, так само доведеться кричати в гучномовці, писати спіч і взагалі, справ тьма, а в мене ше й сесія, один точно не справлюсь.5. Юридична сторона, щоб нас не відшили, як в пункті 3, хто знає що потрібно для того щоб це було юридично правильно?6. Зауваження і пропозиції, і будемо дивитися що з цього вийде...
Harddriver Опубліковано 14 Грудня, 2008 в 12:41 #2 Опубліковано 14 Грудня, 2008 в 12:41 Найкраще місце (імхо) - Театральна площа. Там повно транспорту проїжджає, маршруток з усіх напрямків і люди йдуть толпами. Ось питання, чи дадуть? Треба "давити юридично", щоб дали, бо в противному випадку доведеться одразу збирати юрбу людей не менш як 500, шоб ОМОНу при наближенні ставало лячно Щоб зібрати люд - треба гроші. Невеликі, на "стовпову рекламу" (друковані ЗМІ імовірно заблокують "по-дзвінку") І розклейники об'яв, але з цим я думаю на форумі проблем не буде Плюс якусь машинку з мегафоном орендувати, ато як просто стояти, то толпа швидко "розсмокчеться".
pmk Опубліковано 14 Грудня, 2008 в 12:52 #3 Опубліковано 14 Грудня, 2008 в 12:52 Я думаю юридично правильно нічого не буде.Вони з нами поступають юридично правильно? Чи може беруть у насдозволи на зменшення опалення? Чи хоча б до відома ставлять?Повірте що людей всже це достало серйозно і чекати на якесь оформлення немає сенсу. Робити рекламу на стовпах і"жорстокий " мітинг. Тоді до дебілів може щось і дойде,коли будуть вибиті вікна і перевернуті автомобілі міської ради. Ате що ми постоїмо і пониємо під вікнами 100% нічого не дасть.В Італії, коли водіям затримали зарплату на 1 місяць,вони зразу заблокували проїзд і перестали працювати.Ніякихдозволів на це ніхто не брав і питання вирішилось. Чи може молодь в Греції теж дозвіл взяла щоб трохи шуму наробити?Головне зібрати максимум розлючених і недовольних людей. Перший камінь полетить і всі підтримають. Даліновини,шум,думати керівництво почне...
snight Опубліковано 14 Грудня, 2008 в 13:00 Автор #4 Опубліковано 14 Грудня, 2008 в 13:00 Це все добре звісно, тоді давайте вибирати шлях, бо якщо їх камінням закидувати то в 100 разів ефективніше, але так само і вони зможуть цілком законно нас посадити, хоча не надовго, але все ж таки. Щоб навіть це зробити, треба буде людину яка висуне вимоги, і фактично на яку зможуть легко повісити всі звинувачення як організатору. Мені здається було б краще зібрати великий мітинг і поки що без таких радикальних мір, перкрити рух транспорту, по головним вулицям. Бо різкі дії без буль-якого пояснення не вирішать ситуацію.
Harddriver Опубліковано 14 Грудня, 2008 в 13:06 #5 Опубліковано 14 Грудня, 2008 в 13:06 Якщо оргкомітет не матиме голови, рішення - голосуванням, і к-сть людей в ньому перевищить містькість "кози", то непосадять. Про юридичну підтримку варто подбати завчасно. А до каміння допускати імхо не варто. Полізе ОМОН в бійку - просто намітити поблизу паркан, що піде на штахєти. Ще можна заготовити транспарантів, з міцними дубцями-ручками.
pmk Опубліковано 14 Грудня, 2008 в 13:10 #6 Опубліковано 14 Грудня, 2008 в 13:10 Це все добре звісно, тоді давайте вибирати шлях, бо якщо їх камінням закидувати то в 100 разів ефективніше, але так само і вони зможуть цілком законно нас посадити, хоча не надовго, але все ж таки. Щоб навіть це зробити, треба буде людину яка висуне вимоги, і фактично на яку зможуть легко повісити всі звинувачення як організатору. Мені здається було б краще зібрати великий мітинг і поки що без таких радикальних мір, перкрити рух транспорту, по головним вулицям. Бо різкі дії без буль-якого пояснення не вирішать ситуацію.Всіх садити запаряться.Не хватить місця.А на рахунок вимог то думаю найдеться кому озвучити.Я і сам озвучу,тільки треба вимоги вирішити.
Ha3aP Опубліковано 14 Грудня, 2008 в 13:16 #7 Опубліковано 14 Грудня, 2008 в 13:16 Я Вам скажу, як буде найфективніше... Заблокуйте виїзд із гаражу автомобілів міської ради. Щоб жодна машина звідти не виїхали, окрім Фольцвагенів. Бо це автомобілі іншої фірми, які на території гаражів міської ради ставлять свої автомобілі. Остальні автівки - міськовладців. Тобто щоб їх ...опи поїхали зранку на роботу на маршутці. Буде куди ефективніше, водії хоть собі ха-ха позривають.Тільки випускайте автомобілі марки Фольцваген, бо погано буде всім. Це не міська рада і шутки з ними погані )))
Harddriver Опубліковано 14 Грудня, 2008 в 13:20 #8 Опубліковано 14 Грудня, 2008 в 13:20 Вах, +1 Правда хто надасть свій транспорт? Або придумувати, як обійтись "підручними засобами" без нього.
snight Опубліковано 14 Грудня, 2008 в 13:26 Автор #9 Опубліковано 14 Грудня, 2008 в 13:26 Проблема буд тільки з числом, якщо вони влючать до 26 дадуть тепло, і буде багато людей, то можна буде провести інший мітинг проблем вистачає. Правильно було б вимагати, щоб було видно куди йдуть гроші за опалення, тобто міськ рада публічно показує, скільки вона отримала коштів за опалення і скільки куди пішло, а то мітинг може тільки тимчасово вирішити проблему. ( я вже відчуваю, що якщо дійде до діла, то скажуть що це законодавчо неможливо чи ще втулять щось) Влада то може здійснювати перевірки, та сама податкова ( збирають у всіх данину нах) а от люди які всі податки платять нічого не можуть контролювати і міняти. Сидіть і сопіть в дві дирки називається. Я тільки боюсь, що не буде достатньо людей і всім як завжди буде важко підняти свою ж і реально щось зробити для покращення свого ж життя. Хоча і та сама влада може наїжджати через різні важелі так що тут може бути багато проблем.
S-driver Опубліковано 14 Грудня, 2008 в 13:36 #10 Опубліковано 14 Грудня, 2008 в 13:36 Щоб зібрати якнайбільше людей, непогано було б розклеїти на дверях під'їздів об'яви. Якщо серед нас є хтось, хто може скласти текст, хай напише тут, а кожен із присутніх надрукував би хоч 10 примірників, і розклеїв поблизу свого будинку - думаю, люди прочитали б і приєдналися до акції.
snight Опубліковано 14 Грудня, 2008 в 14:00 Автор #11 Опубліковано 14 Грудня, 2008 в 14:00 Текст написати і я можу, але треба остаточно визначити дату і годину проведення акції. Якщо блокувати їхні авто - то зранку, якщо ж театральний майдан - пізніше.
Ha3aP Опубліковано 14 Грудня, 2008 в 14:46 #12 Опубліковано 14 Грудня, 2008 в 14:46 Блокувати потрібно їхній гараж, зранку. Не пізніше 7-ої години. А під"їзди до міської ради нічого не дадуть. Треба щоб вони на маршутці проїхались зранку на роботу.
Harddriver Опубліковано 14 Грудня, 2008 в 14:53 #13 Опубліковано 14 Грудня, 2008 в 14:53 Нуот, тему передивилося вже близько сотні, а як реально треба йти - то в кусти! Мені подобається варіант з гаражем. Для його реалізації без блокуючих авто потрібно: 1) залізні трубки d 5-8 см, розрізані болгаркою, для зручності забивання в землю 2) 2 кувалди (одной будет мало (с) ) 3) шматок нетовстого металічного троса для організації імпровізованого шлагбаума (фольксвагени) 4) транспорт (легковушка) для доставки цього "добра" на місце 5) близько 10 чол. для охорони шлагбаума. 6) якийсь транспарант (якщо запрошувати ЗМІ) Від себе можу обіцяти: кувалду, пару труб, трос, якщо знайду. Транспорт - на жаль 1 машина стоїть розбита (дтп), на іншій (робочій) - великими літерами телефони і контакти.
lev Опубліковано 14 Грудня, 2008 в 15:19 #14 Опубліковано 14 Грудня, 2008 в 15:19 Привіт усім.....Мені ваша ідея подобається так, як зараз в квартирі маю 15-17 градусів...Юридичної особи не потрібно. Треба просто скласти список людей мінімум 10, які б підписалися під наміром протестувати такого то числа за таких то умов, і за такими правилами.. Тут все має бути чітко і грамотно, треба просто навести "шухер" і привернути громадськість..Коли кожен почне задумуватись за, що він платить гроші та буде скаржитись...можливо щось поміняється. Було б добре за 10 днів до мітингу повідомити міліцію та міську раду...Звичайним листом...від оргкомітету. Ідея з машинами теж хороша. Краще перекрити роботу сесії депутатів і висловити їм свої не задоволення...Головне без всілякого каміння...Листівки, як реклама то супер...Але має бути хоча б за місяць..Люди прийдуть...тема актуальна...Знаю де можна взяти гроші на акцію.... В тих хто не любить Шибу... вони навіть заплатять організаторам за роботу.. ( їхні імена і так всі знають)
Ha3aP Опубліковано 14 Грудня, 2008 в 15:39 #15 Опубліковано 14 Грудня, 2008 в 15:39 До речі. Про те що нема грошей у нашої міської влади. Десь місяця 2 назад вони купили декілька Нив у гараж, а з місяць тому, чи то 2 чи то 3 нових Шевроле Авео. Нема грошей кажете?Роскажу що там робиться... У гаража є двоє воріт, якщо не помиляюсь, то одні не дійсні. Але на всяк випадок...10 людей для мітингу, буде мало. Там водіїв, чоловік за 30 + 9 на фольциках + 1 охоронник. Якщо вони взнають що і вони не зможуть виїхати, бойня буде велика! Тому треба людей зі 100 + Аверс.
Yuraul Опубліковано 14 Грудня, 2008 в 15:47 #16 Опубліковано 14 Грудня, 2008 в 15:47 "Носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ. Народ здійснює владу безпосередньо і через органи державної влади та органи місцевого самоврядування." (Конституція України) Взагалі, не радив би зациклюватись на будь-яких формальностях, але навіть якщо так, то все, про що я хочу сказати - абсолютно законно. Якщо хтось дуже розумний знайде мені якийсь закон чи указ, чи ще що-небудь і буде тикати носом, то хочу зауважити наперед: Конституція має найвищу юридичну силу всередині держави, тому все, що суперечить вищенаписаній цитаті може без зволікань зайняти вакантне місце у "кімнаті задумливості", де зазвичай знаходиться рулон туалетного паперу. Тепер по суті. Вам не здається, що досить уже гратись у чиїсь ігри і влаштовувати цирк перед пузатими знахабнілими рилами? Вам не здається, що треба робити щось більш масштабне? Нащо самим себе обмежувати? Та ніхто на вас і не гляне, поки ви будете самих себе позиціонувати рабами. Дуже хочеться керуватись якимись формальностями? Немає власних мізків? Будь-ласка, можна сміливо керуватись наступним: "Людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю." "Право визначати і змінювати конституційний лад в Україні належить виключно народові і не може бути узурповане державою, її органами або посадовими особами." То, може, слід задуматись над власним майбутнім і майбутнім своїх дітей, чи, все ж таки, краще планувати черговий цирк перед тими, кого самі вибрали своїми ідолами? Одумайтесь, шановні, чи вам подобається бути рабами? СанСет, напищи щось, тут дуже не вистачає критики.
snight Опубліковано 14 Грудня, 2008 в 15:54 Автор #17 Опубліковано 14 Грудня, 2008 в 15:54 Почитав коментарі УП в статті "Слідом за водою й теплом, у киян зникає газ" і майже всі гонять один на одного бочку, які ви дурні що голосували за черновецького, інші гонять на тимошенко & к, ще інші на президента & к, але ніхто ніфіга не хоче зробити.Я розумію, що можливо багатьох страшно за наслідки, кому просто пофіг. Шановні мешканці Луцьку, саме ми всі привчили владу робити що завгодно, і нам ні разу не стане краще жити, поки ми не будемо вимагати від них кращого життя для нас. Ніхто добрий не прийде рятувати нас, поки ми самі себе не врятуєм.
Harddriver Опубліковано 14 Грудня, 2008 в 15:57 #18 Опубліковано 14 Грудня, 2008 в 15:57 Тому треба людей зі 100 + Аверс. Пішов пити пиво. На даний момент і 3-х бажаючих нэма
SunSeth Опубліковано 14 Грудня, 2008 в 16:00 #19 Опубліковано 14 Грудня, 2008 в 16:00 Знаю де можна взяти гроші на акцію.... В тих хто не любить Шибу... вони навіть заплатять організаторам за роботу.. Це ідея! А у Шиби взяти грошей, на мітинг проти Кропиви.
Yuraul Опубліковано 14 Грудня, 2008 в 16:13 #20 Опубліковано 14 Грудня, 2008 в 16:13 Ніхто добрий не прийде рятувати нас, поки ми самі себе не врятуєм.
pmk Опубліковано 14 Грудня, 2008 в 16:18 #21 Опубліковано 14 Грудня, 2008 в 16:18 Я вже писав в попередніх постах,що нема з ким рішати.Всі тільки тріпатися вміють. З людьми роблять що хочуть,а мидумаєм як закон не порушити.Та валити їх всіх треба!!! Я перший взривпакет кину в міську раду з толпи. А тоді щоб всіпочали організовано. РІШАЙТЕ КОЛИ І ДЕ,що робити рекламу на листівках.І менше трьопа більше діла.Сюди і на всі волинські сайти напишем час ,місце і дату. http://www.volynnews.com/news/society/3755/
Yuraul Опубліковано 14 Грудня, 2008 в 16:27 #22 Опубліковано 14 Грудня, 2008 в 16:27 Та валити їх всіх треба!!!Валити якраз нікого не треба. Треба облаштовувати власне життя. Не підкажеш, як ці дві речі пов’язані? І взагалі, не варто робити необдумані рухи, які можуть бути неправильно інтерпретовані і потім використані проти тих, хто їх і вчинив. От покажуть по ТБ, як ти когось "валиш" і скажуть "Фас!", і тебе вже завалять не задумуючись.
snight Опубліковано 14 Грудня, 2008 в 16:28 Автор #23 Опубліковано 14 Грудня, 2008 в 16:28 26 грудня нормально чи запізно? Можна на 10 годину загальний збір, а основна ініціативна група і раніше може прийти.
pmk Опубліковано 14 Грудня, 2008 в 16:33 #24 Опубліковано 14 Грудня, 2008 в 16:33 26 грудня нормально чи запізно? Можна на 10 годину загальний збір, а основна ініціативна група і раніше може прийти.раніше треба!
Harddriver Опубліковано 14 Грудня, 2008 в 16:38 #25 Опубліковано 14 Грудня, 2008 в 16:38 Згідний. До того часу можуть тепло вже дати, щоб народ перед НР трохи нагрівся. А тоді вже - "нікто не прідьот" (с) БИ-2Та й голова в народу в переддень свят буде зовсім іншим забита.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.