Перейти до змісту

vitalxxxl

Учасники
  • Постів

    346
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

1 Байдужий

2 Підписка

Відвідувачі профілю

6 975 переглядів профілю
  1. Продам відеокарту Asus GeForce GTX 960 Strix 2GB GDDR5 (128bit) (1228/7200) (DVI, HDMI, 3 x DisplayPort). Повна інформація та характеристика на Розетці, там вона і купувалась - Just a moment... HARD.ROZETKA.COM.UA Причина продажу: куплена більш потужна відеокарта. Відеокарта використовувалась для роботи, серфінгу в інтернеті, перегляду відео та для ігор. Відеокарта не розбиралась, термопасту не змінював, працює добре. Зроблені актуальні тести AIDA64, 3DMark, GPU-Z. Ціна - 1700грн.
  2. Я вважаю що в фіналі зустрінуться Нідерланди : Німеччина, і німці своєю командною грою виграють чемпіонат!
  3. Муж, ложась ночью в постель: - Слушай, Люся, чтобы ты сделала, если бы я уронил твою зубную щётку в унитаз? Жена, сквозь сон: - Ну, купила бы новую. (просыпаясь) Ёлки-палки, так ты уронил мою щётку в унитаз? - Нет, я просто спросил. - Сволочь!!! Теперь всё равно куплю новую щётку! Муж с женой сидят на диване: он газету читает, она скучает. Жена: - Ты меня любишь? - Угу. - А ты будешь плакать, когда я умру? - Конечно. - Покажи, как ты будешь плакать. - Сначала умри.
  4. Я вважаю, що Бразилія заслужила перемогу в матчі - досить технічно грали. Але щодо другого голу, то буде виникати дуже багато суперечок. Моя думка, то цей гол не потрібно було зараховувати, всетаки 2 рази гра рукою. Але всеодно цей гол нічого не вирішує, просто помилка судді! А на рахунок вилучення КАКА, то напевно перша жовта була показана рановато)Суддя показав що Кака 3 рази сфолив, але я як таких серйозних фолів не бачив) Хоча це піде на користь Кака, відпочине 1 гру. А на рахунок всієї команди Бразилії, то вони можуть поборотися і в фіналі чемпіонату)
  5. Сьогодні будуть дуже цікаві матчі! А особливо Бразилія : Кот-д'Івуар. Цікаво хто кого?)
×
×
  • Створити...