Перейти до змісту

Rafinovana

Учасники
  • Постів

    407
  • Зареєстровано

  • Відвідування

  • Переможець днів

    4

Rafinovana став переможцем дня 5 липня 2017

Rafinovana мав найпопулярніший контент!

Репутація

377 Поважний

4 Підписка

Відвідувачі профілю

14 772 перегляду профілю
  1. Я так розумію, що коли Кіндл довго в режимі літачка, то перестає показувати рекламу (чи гарні заставки) і вмикає цю заставку, що на фото. А вигляд головного екрану можна змінити в налаштуваннях (прибрати галочку на "показувати рекомендації з магазину та списку книг" — певно у вас тому і показує цю ж заставку, бо інет відключений)
  2. Напис на вказівнику: "Безпечний дім"
  3. На любительських зйомках такі звуки шикарні після приземлення Хотілось би бути там. А тут відео приземлення в 4к:
  4. Rafinovana

    АвтоСтоп

    Перепрошую, неправильно вказала час відправки зі Львова. Це ми з Луцька виїзджаємо о 6-ій, значить у Львові будем орієнтовно о 10-ій. Отже, одне місце 13.08 10:00 Львів (ЖД Вокзал) - Брюховичі (провідати Кузьму Скрябіна) - Родатичі(Захід). І одне місце 17.08 12:00 Родатичі ("Захід") - Львів - Тараканівський форт - Луцьк.
  5. Rafinovana

    АвтоСтоп

    Їдемо компанією на Західфест. Маємо по одному місцю: 13.08 6:00 Львів (ЖД Вокзал) - Брюховичі (провідати Кузьму Скрябіна) - Родатичі(Захід). 17.08 12:00 Родатичі ("Захід") - Львів - Тараканівський форт - Луцьк. Зв'язок в приват.
  6. Rafinovana

    АвтоСтоп

    Шукаю 2 місця з Києва в Луцьк в понеділок 22.06.
  7. Живу на Радянській. Колись приходив дільничий, питав, чи не бачили, хто вкрав решітки з водостоку. А сьогодні звернула увагу на фасад магазину, що навпроти "Гільдії"... Оригінал для порівняння:
  8. І як його тепер від інших відрізняти, коли він мовчить??
×
×
  • Створити...