Перейти до змісту

Ruslyk

Power users
  • Постів

    1 240
  • Зареєстровано

  • Переможець днів

    4

Ruslyk став переможцем дня 8 вересня 2016

Ruslyk мав найпопулярніший контент!

Репутація

469 Поважний

2 Підписка

Відвідувачі профілю

11 995 переглядів профілю
  1. Вона я так дивлюся в усіх операторів є... То я он вже веду перемови з оператором, щоб всіх хто дзвонить на мтс переадресовувало на лайф)))
  2. Так, якщо міняти номер то краще взагалі Vodafone викинути і не паритись..))) Головне, як придумати, щоб всіх попередити що мій vodafone тю-тю...
  3. @rrid так вот тому я вирішив vodafone не поповняти... Кому нада той і з lifecell наберу (благо 400хв на ворогів є)
  4. Так, дійсно цей тариф... Хм.. тепер получаєця що, я не можу не подзвонити ну і не перевестися на Vodafone light+ тому що в мене мінус... Весело...
  5. Ви неуважно читаєте! Мене цікавить де взялися цих -32грн???? Якщо ще вчора був плюсовий рахунок! Я планував його перевести сьогодні на vodafone light+, а тепер переведу в мусорнік+!!!
  6. Вже мен той мтс.. з***бав... Вчора на рахунку було 2.34грн (був підключений рік без абонплат)... Сьогодні цей рік закінчився і на рахунку різко -32.34 грн.. Хоча зранку ще дзвонив було все норм (підключено контроль за послугами)... До оператора додзвонитись нереально... Тільки гаряча лінія.. Рахунок поповнювати щоб погасити цей непонятний мінус і вийти в плюс я махав (щоб можна було 50коп за швидке з*єднання з оператором заплатити). Відчуваю піде сьогодні сімка в мусор..
  7. Я вот тоже дивився на цей тариф... Там бачу, якщо 20 грн не заплатив то 1грн в день.. вот тільки не зрозуміли чи тоді коли ним користуєшся чи не залежно аби бабло на рахунку було... Бо мені мтс аби щоб до мене набрати могли... (Не подобаєця мені дико їхня якість зв'язку)
  8. @SunSeth Вже безпосередньо на посилці. (НП переклеїла після таможки). Бо коли на таможні було то чітко писало, що доставка кур'єром.
  9. @SunSeth Буквально вчора забирав посилку з НП міжнародну. Так от доставка мала бути додому а в результаті було написано "автоматично змінений адрес" (обнагліли с**кі) ніякої смс про те, що посилка прийшла не було, в вайбер в тому ж числі. Просто прийшов на центральне відділення сказав трек і, що це міжнародка. Сервіс НП останнім часом все гірший і гірший... ІМХО
  10. Samsung Galaxy Note 7 за призначенням http://img1.joyreactor.cc/pics/post/гифки-GTA-V-GTA-Игры-3402361.gif Hide
  11. Це звичайна політика маршрутчиків... Або ж просто лобіють інтереси якогось перевізника, що зацікавлений даними населеними пунктами.... Відсіяти конкурентів і возити собі людей не за 3 грн а за 5 вот і по всьому... тільки маршрут буде коротчий... не через все місто а наприклад до старого базару і назад. Чим не вигідно людей зранку і ввечері запхав багато, грошей заробив тай по всьому. А в обідню перерву через місяць-другий скаже збитковий маршртут і добирайтесь, як хочете (безпосередньо не в години пік). І маршрут буде ранкові і вечірні рейси і можливо там 1-2 обідніх.
  12. Брєд... Техпідтримка може 90% поломок діагностувати по телефону і виправити віддалено.... А їхати на офіс і затягувати процедуру ремонту доступу до інтернету на пару днів смисла 0. Нє ну якщо вам так подобається та будь-ласка можете і в інше місто їхати заяву писати.
  13. Нанотехнології адреналіновських електриків
×
×
  • Створити...