Перейти до змісту

Serguk2909

Учасники
  • Постів

    114
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

5 Байдужий

Відвідувачі профілю

1 875 переглядів профілю
  • R01and

  • Putz

  • Silver5

  • msice

  • BARABAHSKA

  • igorrrko

  1. Добрий день! Чи хтось підкаже чи можна десь в Луцьку відремонтувати автомобільну рацію? Рація President barry, проблема - з'явився шум ( постійно шипить ), коли не є активною , тобто не розмовляєш, при розмові шуму немає.
  2. Ні, хотів дізнатись більше конкретної інформації. Можливо хтось щось знає, можливо хтось уже придбав. Мали бажання придбати, але як дізнаались що частина квартир буде передаватись військовим - якось бажання пропало. Дуже знайоме в минулому таке сусідство...
  3. Написали багато всього, але по темі інформації малувато
  4. Від 15500 якщо зараз фінансуєте те що будується І 16500 в тому що побудований https://lun.ua/ru/жк-крылья-луцк
  5. Знаю ще, що частина квартир є для військових, але незнаю який %. З того що продається зараз, то залишились 1-й і 7-9 поверхи. Або тільки ці поверхи під продаж. Бо земля під будинком - міністерства оборони. Ще цікаво як буде організований паркінг і вщагалі прибудинкова територія, так як на картинках ЖК сусідні будинки не зображені, а просто великий дитячий майданчик. А взагалі ціна дуже заманлива за м2.
  6. Serguk2909

    ЖК "Крила"

    Хтось щось чув і знає про новий ЖК "Крила" будівельної компанії "Орбіта" на вулиці Даньшина в Луцьку. Цікавить надійність забудовника, якість виконаних робіт і т.д.
  7. Зацікавили мене ось ці велосипеди на olx.uа : http://lutsk.vol.olx.ua/obyavlenie/velosiped-wilier-triestina-101-xn-IDeEkhk.html#cb59f7a122 http://lutsk.vol.olx.ua/obyavlenie/bianchi-doss-xc-l-5200-IDeEkM6.html#e680f0ba88 http://lutsk.vol.olx.ua/obyavlenie/velosiped-trek-elite-9-8-IDeEkvi.html#cb59f7a122 Передзвонив, запитав де можна глянути, - відповіли, що не з Луцька, а знаходяться в Одеській області місто Рені. Запитав про умови замовлення - 300грн. передоплати і далі відправляють, думав скинути до меншої суми, але не погодились, мотивуючи що він тільки продавець і нічого не вирішує. Запитав про "аккаунт" на olx - сказали, теж саме і він їх не виложує в інтернет, він тільки продавець. Запитав про можливі відгуки про роботи - ніде-нічого. Давайте попробуєм вивести на "чисту воду". Ось ім'я і номер продавця - Євгеній 096 864 59 17
  8. Продам ламінат Winnpol (Польща) Після ремонту залишилось 17 м2 ламінату. Колір дуб натуральний. 9 упаковок. В упаковці 8шт. - 1,90512 м2 Ламінат знаходиться у м. Луцьк. Ціна 50грн/м2. (Торг обумовлений)
  9. Маю ось таке ліжко, але дубове не тоноване. Хочу зараз шафу. Думав шафу купе, але ДСП з нат.днревом якось не дуже поєднується. Що можете порадити. Де можна глянути каталог чи можливо готовий виріб?
×
×
  • Створити...