Перейти до змісту

ipua

Power users
  • Постів

    1 935
  • Зареєстровано

Репутація

519 Професор

Відвідувачі профілю

Блок останніх користувачів вимкнено та не відображається іншим користувачам.

  1. До чого там Обама із його промовами? дивний фільм, але додивився до кінця... Ключова фраза даного фільму: А виступи Обами для контрасту. Фільм дійсно дивний. Думаю саме Бред Піт витягнув його щоб додивитись до кінця і ... на другий день забути.
  2. Тысяча слов / A Thousand Words фільм дійсно класний, але, здається це вже третє посилання в даній темі.
  3. З такими темпами, уявляю на скільки сторінок до кінця дня тема виросте
  4. Вашу так легко задовільнити? Достатньо навіть любительського перекладу?
  5. Та тема взагалі непотрібна, все-рівно всі ДТП обговорюються тут. Хотілось би почути думку главного на районе котрий в свій час перейменував тему Сьогоднішня чергова ДТП в Обговорення ДТП та їх наслідків та створив цю тему, запровадивши нові правила в висвітленні даних подій. На мою думку правила модератору потрібно виконувати, або модератору визнати свою помилку і якось вийти з цієї ситуації.
  6. Теж люблю робити все власноруч. Нещодавно доробляв до існуючої кухні шафу пенал і шкафчик з полками. Спочатку хотів замовити в професіоналів, але після озвучування цін за дану роботу вирішив робити сам. Після підбиття собівартості всіх матеріалів вийшла отака Формула: Собівартість*2.77 = Ціна професіонала. Ще зробив сам дома шафу купе і дерев'яне ліжко з вільхи. В перспективі планую дома поміняти всі меблі і робити їх тільки з натурального дерева.
  7. Maskinong Не розумію чому потрібно було виходити з тіні після того як вибори відбулись. Просто щоб подякувати? Можливо потрібно було проводити більшу активність під час виборчої компанії коли в даному опитуванні були десятки людей котрі не визначились. Заявити про свій стаж, відповісти на незручні запитання. А про соціологію 12 на 12 взагалі добили. На що Ви розраховували з такими цифрами? Хіба це не був привід об'єднуватись і не тільки з Кравчуком?
  8. Мені геть не сподобалось. Півтори години даремно витраченого часу.
  9. Скільки багато мови про Ковельський округ і чомусь ніхто не згадає округ №19 з центром у Володимирі-Волинському де впевнено переміг свободівець Євген Мельник котрий в черговий раз запхав куди подалі самовисуванця Сергія Ковальчука (Укр Петроль, Луга Нова, Європацукор, хлібзаводи, цегельні заводи ... ) котрий теж дуже багато бабла вклав в свою передвиборну компанію і завжди підтримувався САМИМ БК. Хіба це не яскравий приклад можливості перемагати на Волині. Достатньо було виставити дійсно сильного кандидату від опозиції і ніяке бабло вже не канає. А Луцький округ свідомо ЗДАЛИ самі опозиціонери.
  10. Щойно з дільниці. Дуже багато спостерігачів. Просто сверлять поглядом кожен твій рух. Будем надіятись, що і при підрахунку буде така ж картина. Свобода +2, Кравчук +2.
  11. На даному ролику власник і головний ідейний натхненник Деци у нотаря з Ужгороду. Знакового закладу. Мужик - просто СУПЕРОВИЙ. А матюки ... як же в політиці без них
  12. В зв'язку з розмірами даної теми і тормозами при її загрузці пропоную закрити дану тему і створити нову з аналогічним наповненням.
×
×
  • Створити...