Перейти до змісту

frv

Power users
  • Постів

    2 789
  • Зареєстровано

Репутація

258 Поважний

3 Підписка

Відвідувачі профілю

15 698 переглядів профілю
  1. Виникла потреба провести інтернет для відеонагляду. Хочу спробувати 4g. Хто має досвід використання 4g обладнання дайте, будь ласка, поради, щоб не купити якийсь непотріб. Сигнал на об'єкті хороший.
  2. В мене є куча двогігових планок, 100 грн, пишіть в приват кого цікавить.
  3. Я минулого року почав робити утеплення, точніше зробив перший крок: задув перліт М75 у порожнини між стінами і засипав ним потоки. На будинок 100м2 пішло 18м3. Враховуючи що все робив сам, вийшло бюджетно. Тепер хочу ще чимось утеплити ззовні. Більш схиляюсь до клінкерної цегли, благо фундамент має виступ 6-7см. Одна біда - ціна питання по відношенню до ефекту. Доречі, ефект від засипки перліту - мінус 30м3 газу на місяць. Цікаво, який ефект дасть термалін? І чому при утепленні тих же садочків не утеплити спочатку перлітом міжстінні порожнини?
  4. Ну це можна поправити дискретною низькопрофільною відяхою, але в мене її нема. Є ще один системник на феномі 545, з 4гб оперативки у стандартному корпусі, туди люба відяха стане. Обидва системники підходять під шаблон "для інтернет серфінгу" чи для офісної роботи.
  5. Ідеальний системник для інтернет-серфінгу за 2000 грн. Cpu - I5 650 Ram - 4gb Ssd - 60gb Hdd - 250gb Якщо цікавить пишіть в приват.
  6. На ам2+ повинен стати. В разі чого пишіть в приват, бо нині рідко читаю борду - можу пропустити прохання.
  7. В мене є нові, що не були у вжитку. 50 грн/шт. Є б/у мідні теж по 50грн. Якщо ще актуально - в приват, я завтра захоплю з собою.
×
×
  • Створити...