Перейти до змісту

pasha717

Учасники
  • Постів

    844
  • Зареєстровано

  • Відвідування

  • Переможець днів

    9

pasha717 став переможцем дня 7 вересня 2017

pasha717 мав найпопулярніший контент!

Репутація

567 Професор

Відвідувачі профілю

Блок останніх користувачів вимкнено та не відображається іншим користувачам.

  1. знято з продажу , дякую за увагу)
  2. ну типу до цієї ціни що задерта ще доплюсувати ціну підлоги і виходить 12581 човен новий, ще не розпакований , вже в Луцьку, без доставки зкинув 10% від ціни РРЦ, більше в любих магазинах не зроблять, можуть менше) повісить трішки, прижме пливсти, зніму оголошення)
  3. продається велосипед ХВЗ Турист їздив дідуля, вел був находу, потім пару років стояв, можливо прийдеться перемазати і регульнути. все здається оригінальне, але якщо щось мінялось, то ще на те, совкове. ціна 3000 грн.
  4. подарували човна Kolibri КМ-280 , тільки не врахували що 2,8 в мене була і я хотів більшу, тому хочу продати і відповідно купити таку як хочу. нова, ще не розпаковував, колір білий (світло-сірий). підлога слань-книжка. 11300грн.
  5. Продам фаворіт сінапс 662, 1.82м , 2-8г, купував для дружини , не вийшло присадити на рибалку, стоіть пилиться, стан майже новий. Ціну 3к.
  6. ну зараз я думаю варінтів більше ніж тоді було.
  7. привіт, все робили одні й ті самі, і вирізали і перепрошивали, контактів не маю , знайомий через знайомого..... в селі Хрінники робилося
  8. судячі з вашого настрою тут не тільки тему "фотозфіти", а й цілу гілку "рибалка" потрібно на борді закривати. рибаків багато стало, якщо такий прес то скоро відстрілюватись будем щоб місце зайняти))) і чи ви думаєте що на стирю, якщо місце нове для вас і витоптане то про нього ніхто не знає? чи в млинів і хрінники ніхто не їздив до вас? не ви так хтось інший, і не тут, а в іншій групі чи в фб чи в вайбері скаже що зловив і де. взяти навіть для прикладу чаруків, на борді хтось словом обмовився, чи звіт скидував, що там щупачки беруть????????? я не бачив. а вибили за місяць процентів 80 певно тої щучки і окунців, хоча я туди ні разу не поїхав і знав. в мене позиція не змінна, платнік - нема чого приховувати, річка - напиши хоч назву (ну далі вприват по бажанню) ну вот вище OlegSkull написав що стир, на що зловив, яка там є інформація для браків чи масового напливу рибаків??? якщо ще хто що має сказати пропоную переміститись в тему "рибацький флуд"
  9. чи хто не збирається часом завтра на хижака? хріни млинів
  10. ну крапку можна і не здавати, але принаймі почитаєш звіти там і там, і там, і вже приблизно картина ясна, де стоїть риба, активна не активна, на що бере і т.д. ,а то щось взагалі мовчок.
  11. так, риболовна гілка на борді вимирає, ніхто нікуди не їздить? чи старієм рибачки***)))? що ж то буде зимою? відвідав хрінники п’ятниця субота перший день дві щучки за кілошних і десяток окунів розраховував в більшій мірі на окуня,хоча і в щуку теж впирався, пасивний був що ппц, знаходив але не брав так як завжди. по щуці джексон карась і вертушка кілотна, окуні на рідж 56ф. на другий день настрій ще більш азартний був, ну думав сьогодні буде брать брало, але одна мілкота, випущено 4 шнурка до 0,5 і пів відра окунців, і все було зловлено на рідж 56, так скажем зробив рибалку, і до речі не перший раз вже. три сітки зацепив і порізав. підводиків змагання було і лодок багато було , колега ще остався то казав в неділю ще більше повипливало, так що пресинг був ще той. хоча час від часу висмикували по щучці на човнах. трішки відпочив але повністю кайфонути не вийшло, потрібно ще!!!!!!!!!))))))))))) хотілося б ще млинів цього року хоч раз відвідати, не піддається мені ніяк., весь час порожняком.
×
×
  • Створити...