Перейти до змісту

10-та виставка Дайвінг та підводне полювання(мисливство, рибальство))


diverslutsk

Рекомендовані повідомлення

З 28лютого по 3 березня в Києві в міжнародному виставковому центрі на броварському проспекті буде проходити 10-та ювілейна виставка "Дайвінг та підводне полювання". Традиційно одночасно там-же проходитимуть виставки "Мисливство та рибальство", "Позашляховик", "Катери та моторні човни", "Активний відпочинок".

Наш клуб LutskDivers організовує поїздку на виставку, 2-го березня в суботу, комфортабельним мікроавтобусом. Вартість поїздки 200грн. на людину. Лишилося 3 вільних місця. Бажаючих поїхати на виставку просимо відписатись у відповідній темі на форумі клубу,або зателефонувати 0667832399(Володимир LutskDivers).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо ви не проти, розміщу посилання на Ваш клуб в себе на http://rubalka.net/catalog/item72.html в каталозі сайтів і переопублікую ваше оголошення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

До поїздки лишилося менше тиждня і всього 2 вілних місця. Часу на роздуми уже обмаль. :0163:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я тоже с вашего разрешения размещу на сайте нашей
федерации
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поїздка відбулася, крім компанії дайверів з нами їздили двох хлопців рибалок. Виставкою залишились всі задоволені. Багато побачили, багато нового дізнались, хтось щось придбав, ну а головне приємно проведений час в гарній компанії. Всім, хто їздив дякую за гарну компанію.

Наступна виставка такого плану буде проводитись осінню, приблизно в жовтні, надіюсь, що знову будемо організовувати поїздку. Всі зацікавлені, слідкуйте за темами на нашому сайті та форумі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...