Перейти до змісту

DrFaust

Power users
  • Постів

    1 458
  • Зареєстровано

Репутація

27 Байдужий

1 Підпищик

Відвідувачі профілю

10 213 перегляду профілю
  1. Щось конкретики в скаргах я так і не зрозумів, це типу людський фактор чи провайдер не влаштовує ?
  2. Вкус ночи Дата выхода (РФ): 07.04.2011 Страна: Германия Режиссёр: Деннис Ганзель Сценарий: Деннис Ганзель, Ян Бергер Продюсер: Кристиан Беккер, Oliver Nommsen Оператор: Торстен Бройер Композитор: Heiko Maile Сюжет фильма Вкус ночи Пробравшись на закрытую вечеринку, юная Лина привлекает внимание шайки подруг-вампиров, возглавляемой богатой и эффектной Луизой. Теперь перед девушкой открываются все двери в мир гламура и беспредельной свободы, ведь только бессмертные умеют жить по-настоящему. Но когда на след ее кровожадных спутниц выходит давний знакомый Лины, молодой полицейский Том Сернер, приходит пора встать на защиту любви и бросить вызов миру тьмы.
  3. я до багів спокійно відношусь но вот вже дістало: при добавлені повідомлення в темі або ж при створені нової теми в мене проблеми з формою розміщення тексту в самому редакторі, тобто писати я можу в редакторі але курсор небачу (його банально не видно) і при помилці по тексту рухатись не можу, курсор не рухається для переміщення і мишою також не можу поставити посередині тексту курсор.. діло не в шкурі, перепробував усі шкури на форумі.. глюк цей вже дістав...
  4. grunge27 я давно так не сміявся ))) дякую за останій пост..
  5. ох як з'агрились ))) знавби не писав би попередній пост ))) З.І. Вітя це твоя кантора? Тоді сумнівів немаю, зп не буде обідною.
  6. мова про у.е. чи про рідні дерев'яні ? бо якщо про гривеники то ви мабудь жартуєте
  7. Вітаю іменинників ! З.І. Tum@n мої окремі і щирі вітання з ДР, всього найкращого.
  8. для початку з чим вітати ? але підозрюючи дуже хорошу причину наперед вітаю
×
×
  • Створити...