Перейти до змісту

глюк

Учасники
  • Постів

    115
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

-7 недобрий

2 Підписка

Відвідувачі профілю

596 переглядів профілю
  • Holy

  1. Привіт... Що нового в танках? Вже більше року там не був... ((
  2. Війна між Україною і Росією. Тимчасове перемир’я. На кордоні з однієї сторони стоїть українець, з іншої – москаль. Українець кричить: - Москалю! - Що? - Іди на х*й! Москаль промовчав, а українець знову: - Москалю! - Та що? - Іди на х*й! Москаль знову промовчав, перемир’я як-не-як... - Москалю!!! - Що таке?! - Іди на х*й! Не витримав москаль пішов до начальства скаржитися, каже, що так і так, вічно нас українці посилають, ну начальство йому і говорить: - Щось українці зовсім охаміли, а ти йому відповідай тим же! Приходить москаль на кордон і кричить: - Українець! Тиша... - Українець!! Тиша... - Українець!!! - Москалю, ти чи що? - Я. - Іди на х*й!
  3. Первый семинар первого курса по геодезии, исследуют один хитро-мудрый аппарат. Преподаватель: – Итак каким образом мы будем устанавливать равновесие нивелира? Студент: – Ну вон за той х.......й есть равновесные винты, крутишь и устанавливаешь... Преподаватель: – Все правильно молодой человек, за исключением одного слова, не равновесные, а уровневые.
  4. ФМ "ГАЛИЧИНА"!!! Сама нормальна проукраїнська хвиля... https://weua.info/group13468
  5. Первый семинар первого курса по геодезии, исследуют один хитро-мудрый аппарат. Преподаватель: – Итак каким образом мы будем устанавливать равновесие нивелира? Студент: – Ну вон за той х.......й есть равновесные винты, крутишь и устанавливаешь... Преподаватель: – Все правильно молодой человек, за исключением одного слова, не равновесные, а уровневые. ************** Попадають у пекло Українець(У) і Москалик(М). І чорт(Ч) їх питає – “В яке пекло йдете в Російське чи Українське?”. М: а яка в них різниця? Ч: ну в Українському треба з’їсти два відра гамна в день, а в Російському тільки одне М: не, то я ліпше піду до своїх рідних а українець думає – “НУ все життя прожив на Україні, чого я до Росії буду пертися, Іду в Українське” пройшло 200 років НУ зустрічаются москалик і українець У: ну шо, як там у вас? М: ну та як, з’їв відро гамна і гуляй цілий день, а у вас як там? У: та як в нас на Україні, то відер не хватає, то гімна не завезуть.
×
×
  • Створити...