Перейти до змісту

Liontiger

Учасники
  • Постів

    538
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

23 Байдужий

1 Підпищик

Відвідувачі профілю

3 464 перегляду профілю
  1. Машинку забрали. Звертаю увагу на ОЛХ на ваші оголошення полює багато шахраїв. Тему можна закрити.
  2. Продам пральну машину Indesit WISL 105X EX на запчастини. Гуде підшипник. Розмір: ширина 59.5, висота 85, глибина 40.
  3. Тема актуальна, можливо хтось надасть інформацію.
  4. Росан сервіс м. Львів. Є канал на ютубі Находки для шопоголиков, там є порядок замовлення продуктів apple в США та ремонт ноута в Росан сервіс по гарантії Apple. Не вірити підстав немає. Але Ви краще розбираєтесь в сервісному обслуговування тому можете зателефонувати та поспілкуватись з ними і нам підказати. Можливо в ваших продажах з'явиться продукти Apple.
  5. Розглядаю купівлю телефону Apple. Хочу розглянути варіант купівлі в Польщі, можливо хтось має досвід чи володіє інформацією. Знаю, що в Україні є офіційні сервіси тому проблем з обслуговуванням має не бути. Яку інформацію хочу узнати: 1. Які магазини продають телефони в Польщі з поверненням ПДВ та як через нет подивитись у них ціни на телефони. 2. Чи здійснюють зараз поїздки в Польщу за товаром, щоб поїхати з ними та купити там телефон, а на таможні оформити повернення ПДВ (казали, що на рейсові автобуси краще не розраховувати)?
  6. Стілець відремонтував в магазині Крісла Столи Стільці на Дубнівський 15. За роботу 150 грн, газліфт 350. Замовляти газліфт + доставка вийде те саме. Газліфт старий вийшов легко, але на стільці сиділа тільки дитина. Всім дякую за пораду, особливо лейтенанту.
  7. Мене цікавить робота. Незнаю можливо є хто ремонтує, купляти газліфт поки не спішу, бо майстер може порадить щось.
  8. Доброго дня! Можливо хто може підказати де в Луцьку можна здійснити заміну газліфта в офісному стільці.
  9. Доброго дня! Можливо хто може підказати де в Луцьку можна здійснити заміну газліфта в офісному стільці.
  10. Всім дякую. Кондиціонер купив в MoYo була гарна скидка, послугу по встановленню замовляв в клімат експерт. Якщо немає обмежень в часі то вибір майстра по встановлення з гарними рекомендаціями в темі є.
  11. Доброго дня! Можливо хтось купляв кондиціонер та може порадити де в Луцьку можна купити кондиціонер з встановленням не за всі гроші.
  12. Є в наявності дерев'яні вікна та двері зі склом. Залишились після встановлення металопластика та ремонту в новобудові. Зберігались в кладовці. Хочу вивільнити кладовку. Порадьте куди їх можна подіти.
×
×
  • Створити...