Перейти до змісту

Куплю будинок або земельну ділянку

katjyhaklova

Рекомендовані повідомлення

Молода сім'я придбає земельну ділянку в межах міста Луцьк, або с. Струмівка, Підгайці.Можна дачну ділянку на масивах Маяк, Струмівка, Діброва. Не дорожче, ніж 1 тис. доларів за сотку.

Розглянемо як варіант придбання будинку або 1/2 будинку з тими самими вимогами до розташування. Бажана наявність комунікацій ( газ, світло, вода, каналізація) в будинку, а також житловий стан. Не дорожче, ніж 45 тис. грн.

Номер тел. в приваті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Молода сім'я придбає земельну ділянку в межах міста Луцьк, або с. Струмівка, Підгайці.Можна дачну ділянку на масивах Маяк, Струмівка, Діброва. Не дорожче, ніж 1 тис. доларів за сотку.

Розглянемо як варіант придбання будинку або 1/2 будинку з тими самими вимогами до розташування. Бажана наявність комунікацій ( газ, світло, вода, каналізація) в будинку, а також житловий стан. Не дорожче, ніж 45 тис. грн.

Номер тел. в приваті.

можу предложити земельну ділянку в с.Піддубці 14 соток в дуже хорошому місці (9км від м.Луцьк рівненський напрямок) но ціна 1000$/сотка... а це трохи дороще ніж вказаний максиму... якщо цікавить звертайтесь в приват тоді детальніже розкажу і покажу...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Номер тел. в приваті.

Продаю приватизований участок 7 сот. в Луцьку по вул.Дубенській, 26 а на дачному кооперативі ,,Маяк,, - за переїздом наліво біля ресторану ,,Ірен,, (колишній ресторан ,,Амексім,,), поруч розташований жилий масив р-ну Дубнівської та автотранспортне підприємство ,,Шлях,,. Є можливість в міській раді змінити цільове призначення під забудову. (ми планували будуватися) На межі є газ, світло і вода, сусіди будуються. Ділянка прямокутної форми, на горбочку. Доїзд асфальтований. До маршрутки пішки йти 7 хв.

Ціна 8000 у.о.

095-510-36--24, 095-468-17-04.

post-14327-0-80239100-1326310702_thumb.j

post-14327-0-19304200-1326310709_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

Вже не актуально. Купили. Закривайте тему.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...