Перейти до змісту

Куплю фільтр

bet

Рекомендовані повідомлення

Водопровідний підійде?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згідно розділу я так поняв Вам для фотіка треба фільтр...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пробачаюсь за недостатню кількість інформації. Фільтр треба для об єктива Nikon AF-S 50mm f/1.8 G. Купую з метою захисту скла. тобто чим простіше тим краще.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Захисні фільтрі теж різні бувають, я б радив би спочатку трохи почитати про них, а потім вже купувати, можливо вбережетесь від пустої трати грошей.

Простіший фільтр не завжди означає кращий, та і враховуючи що треба він для фікса.

Судячи з огляду передня лінза в цьому об'єктиві глибоко посаджена, поцарапати її буде досить складно, якщо поводитись з технікою обережно, та і якщо це не основний об'єктив, то я б ІМХО в загалі не купляв захисного фільтра.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Захисні фільтрі теж різні бувають, я б радив би спочатку трохи почитати про них, а потім вже купувати, можливо вбережетесь від пустої трати грошей.

Простіший фільтр не завжди означає кращий, та і враховуючи що треба він для фікса.

Судячи з огляду передня лінза в цьому об'єктиві глибоко посаджена, поцарапати її буде досить складно, якщо поводитись з технікою обережно, та і якщо це не основний об'єктив, то я б ІМХО в загалі не купляв захисного фільтра.

Цікаво, а чому ви вирішили що я про них не читав. Мені потрібен ЗАХИСНИЙ фільтр. Вони найпростіші і найдешевші. Може бути безколірний або ультрафіолетовий. В цьому об єктиві лінза дійсно посажена глибоко, але перестрахуватися не завадить. Об єктив цей поки що єдиний так що використовується досить активно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якби Ви уважно про них читали, то мали б звернути увагу на такий елемент фільтру як просвітлення, в самих дешевих захисних його взагалі немає. Та і якість скла в дешевих фільтрах бажає кращого. І тому може вийти так що купивши такий фільтр Ви загубите картинку об'єктива.

п.с. по темі: такі фільтри мають бути в магазині фан-фото на варшавському ринку і в кодаку що біля собору.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

uv фільтри ще захищають матрицю від ультрафіолету,

і справді це скло 58 мм, зайдіть в фан фото, не такі вони вже й дорогі, що б на них економити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

uv фільтри ще захищають матрицю від ультрафіолету,

На рахунок цього думки і інтернеті сильно розходяться. В наших широтах того ультрафіолету не на стільки багато щоб від нього захищатись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якби Ви уважно про них читали, то мали б звернути увагу на такий елемент фільтру як просвітлення, в самих дешевих захисних його взагалі немає. Та і якість скла в дешевих фільтрах бажає кращого. І тому може вийти так що купивши такий фільтр Ви загубите картинку об'єктива.

п.с. по темі: такі фільтри мають бути в магазині фан-фото на варшавському ринку і в кодаку що біля собору.

Скажіть будь-ласка, де я писав що хочу найдешевший. Мова була про тип фільтру як виключно захисний. Де фан-фото і кодак я знаю, а зараз мене цікавить людина в якої такий фільтр можливо лежить без діла і є сенс його мені продати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...