Перейти до змісту

Продам БЖ АТХ Р4-400Вт (потребує ремонту)

JWalker

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам БЖ АТХ Р4-400Вт, неробочий.

Днями з БЖ відчувся легкий димок та запах пластмаси,після чого комп вимкнувся та не включається (2 роки тому,така ситуація вже виникала носив на ремонт,через годину і 20грн., мені його повернули і сказали що все ок) цього разу заніс на ремонт - сказали що ремонт 100грн.,я відмовився та купив у http://mediamarket.lutsk.ua (за що їм велике ДЯКУЮ) новий.

Коли розібрав неробочий БЖ - виявилось що "вздулись" 3 конденсатори,більше зовні нічого не видно (як і слідів пайки,тож незрозуміло за що з мене минулого разу взяли 20грн.)

Отже,оскільки сам ремонтувати не буду,продаю на запчастини або для відновлення.

Стартова ціна 70грн. вислухаю пропозиції. Пропонуйте.

P.S. Так багато написав - для того щоб потім не виникало питань. БЖ продається як неробочий,тому манібеку не буде - всі деталі на місці,нічого не випаювалось. Конкретної моделі на БЖ не написано тільки характеристики Р4-400Вт, але схожий на Codegen,стояв в дорогому корпусі (стилізованому під BMW)..

Опубліковано

написав в ПМ, якщо влаштує - звони

я розумію що з ціною в 70грн,я перегнув,але я написав що торг,а за ті 25грн. що ти пропонуєш хай полежить, пропонуйте реальну ціну.

Опубліковано

Топікстартер, зроби фото БЖ, де написані його характеристики. Якщо там по шині +12В лише 14-16А , то на 400Вт він явно не тягне.

Опубліковано

Топікстартер, зроби фото БЖ, де написані його характеристики. Якщо там по шині +12В лише 14-16А , то на 400Вт він явно не тягне.

Сфоткати зараз нема чим,от що пише на самому БЖ (крім цих написів більше жодних немає)

+5V ....30A

-5V ....0.5A

+12V ...11A

-12V ....0.5A

+3.3V....28A

+5VSB....2A

SWITCHING POWER SUPPLY

MODEL: ATX-400W P4

Я і не наполягаю що БЖ "GENUINE 400W", вказав лише те що написано на БЖ (флуд про "на заборы теж пишуть" прошу пропустити.

Кого цікавить,пропонуйте ціну,та забирайте

Опубліковано

20грн і моя доставка р-н Лучеськ, 33-кв

20грн і моя доставка р-н Лучеськ, 33-кв

Привозь до Софтлайна по пр-ту Собоності після 18.30. Заберу за 20грн. тел.0673322181.

Опубліковано

Кулер 80 мм чи 120 мм?

кулер 80,але продано, покупцю з попереднього посту. Тему можна закрити

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...