Перейти до змісту

Кар"єра Могильова

Volyniaka

Рекомендовані повідомлення

Після низки славетних дій на посаді міністра МВС, серед яких однією з останніх була "спецоперація" в Одесі, пана Могильова відправили на заслужений відпочинок підіймати Крим після засилля оранжево-татарської чуми! Слава праФФесіоналам!

"Назначение Могилева оцениванию как крайне отрицательное и опасное явление", - сказал глава крымских коммунистов Леонид Грач. "Во-первых, человек не работал на хозяйственной работе ни одного дня. Он не имеет экономического образования, а значит заниматься экономической и хозяйственной деятельностью", - поясняет Грач.

«Це не уряд Криму, це, як мудрий народ наш каже, „макіївський централ“. І цей „макіївський централ“, окрім переділу власності, окрім знищення кримської еліти (якщо вона, щоправда, така була, судячи з того, що вона сьогодні ніде не проявляється), окрім того, що він із розчепіреними пальцями підвищив рівень корупції і хабарництва, нічого не приніс. Все провально у всіх напрямках, за які він тільки візьметься. Тому це рік печалі, рік втрати для Криму, рік ганьби для Криму і рік ганьби для Верховної Ради Криму, яка імпотентна з точки зору того, що ані повноваження Автономної Республіки Крим, ані кримські інтереси їх абсолютно не хвилюють. Цікавить їх тільки власна кишеня», — заявив Л.Грач журналістам у Сімферополі.

"Я дуже боюся, що Могильов, який вміє створювати безлад, хаос і будити ненависть, він розбурхає дуже небезпечний фактор, його війна проти Меджлісу кримських татар, очевидно, буде опиратися на деструктивні ваххабістські певні групи. Для цього були дуже серйозні підозри", - вважає Чорновіл.

"Я дуже боюся, що саме Могильов введе в Крим реальні екстремістські угрупування, які можуть загрожувати майбутній безпеці", - додав він.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, а розбурхати кримських татарів - це як два пальці об асфальт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О да, тоді Росія буде щаслива! Можна і миротворчі війська ввести для приборкання татар

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Назначение Могилева оцениванию как крайне отрицательное и опасное явление", - сказал глава крымских коммунистов Леонид Грач. "Во-первых, человек не работал на хозяйственной работе ни одного дня. Он не имеет экономического образования, а значит заниматься экономической и хозяйственной деятельностью", - поясняет Грач.

Яка різниця, яка в нього освіта, все одно вся робота на зам-ах висить, а "главний" треба тільки для того, щоб перед телекамерами покрасуватися і прозвітувати пахану наверх, що "в Криму всьо чотко". Тепер я розумію, чому народ масово вступає в "Партію Регіонів". Де ще можна зробити ТАКУ кар'єру без відповідної освіти і стажу та навиків роботи? Хоча лозунг "кто был никем - тот станет всем" я вже десь чув.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...