Перейти до змісту

Поміняю TP-LINK WR1043ND

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня. Така справа - тиждень тому в Польщі побачив на вітрині даний девайс, так як у мене дома інтернет "Інтертелеком" з модемом Verizon UMW190, а колись я чув, що можна CDMA модем підключати до роутера через ЮЗБ, вирішив купити, і все малоб нормально працювати - але приїхавши додом, почитавши інформацію в інтернеті - зясувалося що це не так просто.... Короче цей модем мені не виходить підключити... Якщо хтось може допомогти з налаштуванням даного девайса - прошу допомогти, якщо це не можливо зробити - готовий помінятись на підходящий девайс.

Основні вимоги: потрібно щоб був WI-FI, і 4 порти LAN

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доброго дня. Така справа - тиждень тому в Польщі побачив на вітрині даний девайс, так як у мене дома інтернет "Інтертелеком" з модемом Verizon UMW190, а колись я чув, що можна CDMA модем підключати до роутера через ЮЗБ, вирішив купити, і все малоб нормально працювати - але приїхавши додом, почитавши інформацію в інтернеті - зясувалося що це не так просто.... Короче цей модем мені не виходить підключити... Якщо хтось може допомогти з налаштуванням даного девайса - прошу допомогти, якщо це не можливо зробити - готовий помінятись на підходящий девайс.

а продажа?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а продажа?

Ок. Може бути і продаж. Пропонуйте ціну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можеш дати свій Verizon UMW190, я спробую налаштувати на D-Link DIR-320, тоді можемо обмінятися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...