Перейти до змісту

Куплю кулер до HDD

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Мона "повісити" кулер 80-ку під вінтом на ниткі ібо проволочьку(як і я робив) і підключити до 5 вольт, жаль фото не робив...

Опубліковано

кулери на вінчестери це лише пилозбирачі, краще дійсно додатковий кулер на передній панелі поставити, якщо звісно є де і решітка спереді...

Опубліковано

до речі практика засвідчує що застосування на жорстких дисках приводить до зменшення довговічності роботи HDD краще використовувати кулери на передній панелі

Опубліковано

Мона "повісити" кулер 80-ку під вінтом на ниткі ібо проволочьку(як і я робив) і підключити до 5 вольт, жаль фото не робив...

в мене і так2 кулера і так працюють для охолодження HDD )

гуде як трактор )

до речі практика засвідчує що застосування на жорстких дисках приводить до зменшення довговічності роботи HDD краще використовувати кулери на передній панелі

1 на передній панелі і 1 поклав під диск взагалі

Опубліковано

якщо вірно реалізувати охолодження, церкуляцію повітря, а це можливо в корпусі АТХ в ньому достатньо місця)), то ніяких куллерів додаткових не потрібно. 1 на передній панелі і два на задній, щоб тихіше було можна один на 120 мм якщо розєми є відповідні. І невже так вінт гріється, що є необхідність в додатковому охолоджені?

Опубліковано

в мене і так2 кулера і так працюють для охолодження HDD )

гуде як трактор )

Не пора замінити трактори на тихенькі машинкі, причьому майже любі на 5-ти вольтах досить тихі, у мене від китайськіх бж проте тихенько дме.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...