Перейти до змісту

Куплю кулер до HDD

Рекомендовані повідомлення

Треба кулер до HDD )

ціни і попозиції в ПП

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ефективніше буде коли поставиш на корпус 80-120 і вінчестер залишиться на довше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мона "повісити" кулер 80-ку під вінтом на ниткі ібо проволочьку(як і я робив) і підключити до 5 вольт, жаль фото не робив...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кулери на вінчестери це лише пилозбирачі, краще дійсно додатковий кулер на передній панелі поставити, якщо звісно є де і решітка спереді...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

до речі практика засвідчує що застосування на жорстких дисках приводить до зменшення довговічності роботи HDD краще використовувати кулери на передній панелі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мона "повісити" кулер 80-ку під вінтом на ниткі ібо проволочьку(як і я робив) і підключити до 5 вольт, жаль фото не робив...

в мене і так2 кулера і так працюють для охолодження HDD )

гуде як трактор )

до речі практика засвідчує що застосування на жорстких дисках приводить до зменшення довговічності роботи HDD краще використовувати кулери на передній панелі

1 на передній панелі і 1 поклав під диск взагалі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо вірно реалізувати охолодження, церкуляцію повітря, а це можливо в корпусі АТХ в ньому достатньо місця)), то ніяких куллерів додаткових не потрібно. 1 на передній панелі і два на задній, щоб тихіше було можна один на 120 мм якщо розєми є відповідні. І невже так вінт гріється, що є необхідність в додатковому охолоджені?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене і так2 кулера і так працюють для охолодження HDD )

гуде як трактор )

Не пора замінити трактори на тихенькі машинкі, причьому майже любі на 5-ти вольтах досить тихі, у мене від китайськіх бж проте тихенько дме.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

э такий Кулер for HDD XILENCE Two-Fan: 2*6cmFAN, 130*105*20 мм, Black/Red 68 грн

COO-XPHD.2F.B.jpg

і такий Cooler for HDD @LUX™ LC-HD1 24 грн

hdd.jpg

можна і охолодити і так :)

img_1365872790.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...