Перейти до змісту

База телефонних номерів м. Луцька

Plum

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

сакс, в мене це було давно вже, а на 2007 рік може в когось є ??? буде дуже вдячний і звичайно +1

Опубліковано
LutskTel 2006 1.8 (23.07.2006)

--------------------------------------------------------------------------------

[*]Приєднана нова база телефонів з "Фотаком" (+3990 записів)

[+] Знову використана нова (і не перевірена) база з "Укртелеком" правильність

телефонів не гарантую ;-)

Стара база......

Опубліковано

краще б з борди видалили автора, за такі прохання... :rolleyes:

афтар, пиши исчо...базу за 2007 год :rolleyes: , ждем-с...

Опубліковано

в автора бази через неї були проблеми з правоохоронними органами. Звідти і прохання.

А взагалі, ось що він пише:

Та я не за себе переживаю

А за ваш форум. Щоб не прикрили через цю програму.

Вже з одного комп'ютерного клубу конфіскували ПК з програмою, правда пізніше повернули...

Хоча в них самих на кожному компі вона є.

Діло ваше. Хочете викладайте.

Можете приписати, що автор програми не несе відповідальності за вміст бази даних, що використовується у програмі.

Так що ту базу з тією програмою з форуму забираємо.

Скрытый текст
Крім того, автор прислав мені версію оболонки, в якій немає інформації про автора, окрім адреси його електронної пошти. Також в тій оболонці не було самої бази. Шляхом простої підстановки бази зі старої версії отримуємо:

Lutsk_2006.rar

і дуже-дуже дякуємо авторові

Опубліковано

Якщо то та сама база, то вона трохи глючана. Там деякі номери неспівпадають. Наприклад номер лікарні прописаний на ім'я простого громадянина ;)

Опубліковано

Хм... Автор говорит, что написал лишь оболочку :D А кто ж тогда базу делал? Или базу под оболочку писали? Я все понимаю, но я б никогда не стал писать софтину, для которой МОЖЕТ кто-то наваяет базу. Чтоб писать оболочку - нужно иметь базу, для которой ты ее пишешь. Так что претензии органов целиком и полностью обоснованы.

Опубліковано

ну, можливо автор мав нагоду побачити порядок розміщення полів в базі укртелекома і зробив свою базу (з номерами знайомих, наприклад) з аналогічним розміщенням, щоб не видумувати велосипед. Або можемо припустити, що порядок розміщення полів в базі автора програми чудовим чином співпали з порядком розміщення полів в базі телекома :smile3:

Поки не доведено, що автор особисто викрав і розповсюджує телекомовську базу, всі звинувачення можна вважати висмоктаними з пальця.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...