Перейти до змісту

Сьогодні – Всесвітній день посмішки.


rogus

Рекомендовані повідомлення

Борцівці вітаю всіх з днем посмішки!

:P:D:):g05::0001:

State Mutual Life Assurance Company of America» звернулась з проханням до художника Гарві Белла (англ. Harvey Ball) придумати який-небудь яскравий символ — візитну картку компанії. Гарві придумав т. зв. смайлик. Сталося це у 1963 році. Замовники прийняли роботу, заплатили Беллу півсотні доларів, виготовили значки з цією пикою і роздали всьому персоналу компанії. Успіх такої «візитки» перевершив всі очікування. Клієнти компанії були в захваті від нововведення — буквально через кілька місяців було випущено більше десяти тисяч значків!

Зовсім скоро мила пика стала з'являтися на футболках, бейсболках, конвертах, листівках, сірникових коробках. Навіть поштове відомство США випустило марку з цим символом.

5600646395.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посмішка - це не тільки послання вашого настрою навколишньому світу, але і безпосереднє відображення вашого настрою та внутрішнього стану.

Нещодавно вчені з'ясували, що чим ширше ви посміхаєтеся і чим глибше у вас зморшки біля очей, тим довше ви, швидше за все, проживете. Люди, які ставляться до життя позитивно і оптимістично, самі себе лікують. Так, завдяки позитивним емоціям, організм активніше виробляє гормони, що поліпшують роботу серця, імунної системи і судин.

Тож оздоровлюйтесь від душі, бо сьогодні - міжнародний день посмішок!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ура! :D

60cf9393bc88e8b8fb845dbfb21afbb3.jpg

Хочете стати щасливим? - Усміхайтесь

Дослідники з Університету штату Мічіган у США стверджують, що стати щасливим допоможе щира посмішка, викликана позитивними думками. На думку спеціалістів, фальшива усмішка, навпаки, погіршує настрій, знижуючи працездатність, в той час як щира покращує і те, і інше.

Дуже часто робота з клієнтами вимагає від фахівця постійної усмішки на обличчі, однак така практика зумовлює емоційне виснаження і, врешті-решт, негативно позначається на якості роботи. Для перевірки механізму впливу на посмішки на працездатність, спеціалісти провели спостереження за групою водіїв автобусів, яке тривало протягом двох тижнів.

Частину добровольців змусили посміхатися штучною посмішкою, решта ж учасників експерименту повинні були мріяти про приємні речі чи згадувати щось позитивне для того, щоб посміхатися. В результаті з'ясувалося, що нещира посмішка найгірше впливає на жінок - вони засмутилися й почали гірше працювати швидше, ніж чоловіки в аналогічній ситуації. Натомість щира посмішка значно покращує жіноче самопочуття.

На думку авторів дослідження, такий ефект зумовлений вищим рівнем інтенсивності жіночих емоцій, отож будь-яка фальш у сфері почуттів викликає у представниць жіночої статі внутрішній конфлікт, який у свою чергу призводить до погіршення самопочуття. Однак вчені вважають, що принцип «думати про хороше» допоможе підняти настрій та рівень працездатності хоча б на декілька годин однаковою мірою і чоловікам, і жінкам.

Джерело: http://medkarta.com

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Неси в улыбке свет!

И согревай того, кто рядом.

Ты даже горы расшевелишь взглядом,

Даря с лихвой в улыбке свет!

Любимый в ней увидит счастье,

Надежд цветок и звонкий смех услышит в ней.

Пусть твои губы тонко заалеют

В улыбке нежной растянувшей свет.

Неси в улыбке смех!

С задоринкой и легким хохотанием.

Пусть одурманит он любимого сознание

Той ласковый, чарующе-влюбленный смех!

Ведь он поистине прекрасен!

Милее сердце нежных слов.

В любимом разжигает страстное желание

Испить всю сладость смеха твоих губ.

Пока сердца чувствительностью рады,

А наши души свежестью полны -

Неси в улыбке искрометной, дорогая,

И свет, и смех - для счастья молодых!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...