Перейти до змісту

Продам відеокарту GeForce 9600GT ( Asus )

xbox360

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам б/в відеокарту Asus GeForce 9600GT за 520 грн ( торг, у використанні 3 рокі ). Комплект: коробка, диск. Манібек декілька днів для тесту девайса.

Звертатисьза тел. +80956605618 Віктор.

Ось така small_17.jpg

Опубліковано

Пояснюю чому така ціна. Так, ціна на звичайні 9600 аля Gigabyte / Palit / MSI і остані Asus справді біля 50$. Ця 9600 одна з перших моделей з кулером та радіатором на видув, що забеспечує тишину роботи та стабільність температури. Я сам працюю на сервісі і знаю ціни на б/в, повір мені. По гарантії звернень відносно конкретно цієї моделі за 3 рокі я не бачів. Паліти та МСІ були неодноразово, тим більше ця з мого домашнього ПК і за її якість я відповідаю та впевнений що вона не паялась / не грілась.

Опубліковано

А що особливого у твоїй карті, СО - не думаю(звичайний референс), можливо розгінний потенціал? Для прикладу карти за які можна переплатити: Asus TOP (фабрично розігнана + фірмова СО), Leadtek WinFast (фабрично розігнана + оригінальна та ефективна СО), Palit Sonic (фабрично розігнана + ще гониться дуже добре, особисто у мене брала 830 по ядру).

P.S. а твоя звичайний референс і нічого оригінального в ній немає.

Опубліковано

Особисто я розгін відеокарт ( будь якого виробника ) не рекомендую у будьякому виді. При самостійному розгоні відео слід міняти або покращувати охолодження і чекати на +10-15 градусів на GPU. І це все ради 5-7 % приросту. При такіх температурах конденсатори вилітають набагато швидше ніж при дефолтній конфігурацію відео. Серед всіх виробників тільки Zotac при власному фабричному розгоні ЗНАЧНО покращує систему охолодження що і впливає на ціну, але навіть при цьому якщо ця відеосистема проробить 3 рокі, буде тобі велике щастя.

P.S. Відеокарта вже всерівно майже продана, так що розводити беззмістовиний флуд немає сенсу. Цю тему можна і на інших форумах пообговорювати а не прямим текстом ,, збивати ціну на товар ,, навіть якби я поставив 100$ за неї і хтось би купив, то кому яке діло.

Опубліковано

Пояснюю чому така ціна. Так, ціна на звичайні 9600 аля Gigabyte / Palit / MSI і остані Asus справді біля 50$. Ця 9600 одна з перших моделей з кулером та радіатором на видув, що забеспечує тишину роботи та стабільність температури. Я сам працюю на сервісі і знаю ціни на б/в, повір мені. По гарантії звернень відносно конкретно цієї моделі за 3 рокі я не бачів. Паліти та МСІ були неодноразово, тим більше ця з мого домашнього ПК і за її якість я відповідаю та впевнений що вона не паялась / не грілась.

"Мій слон, самий слонистий слон в світі"

:D

продається - ну то й наздоров"я

Я б більше 350 не дам. моя пропозиція!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...