Перейти до змісту

Права

Saniko

Рекомендовані повідомлення

Хто знає, Які зараз ціни на категорію В і С? Чи можна зараз відкривати 2 категорії (В і С)? Які ціни по автошколах і скільки часу йде навчання?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

неможна одразу б і ц, потрібно вивчитись/купити одну, потім доплачуєш 370грн і отримуєш другу.

загалом навчання на б обходиться біля 3к

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

автошкола на Карбишева, там лише категорія В, навчання коштує 2400 + 600 на бензин. Навчання триває два з половиною місяці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

какие 3 тысячи, вы о чем?? минимум 3800-4000 за "В" !! и это без учета тех кто платит за экзамен!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

agerman У Ва напевно калькулятор дійсно китайський :D

У всіх знайомих, що недавно здавали, 2800 - 3300, 3400, а у Вас 4000

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

agerman У Ва напевно калькулятор дійсно китайський :D

У всіх знайомих, що недавно здавали, 2800 - 3300, 3400, а у Вас 4000

возможно! знакомые это хорошо, а теперь распишите мне прайс( кто за что платил)!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені минулого року на конякіна обійшлося загалом 3500, враховуючи саме навчання, бензин і екзамен

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спочатку вчиться С, потім 60 годин перепідготовки на В.

В автоучкомбінаті (Київська площа) на С - 3500 грн + 100 літрів газу. на В - 2500 грн + 70 літрів бензину.

В Дюсеафі (Авангард) на В - 2700 грн + бензин.

Ще з "необов’язкових" витрат буде справка (порєшать 100 грн і екзамен 400 грн). Інфа тижневої давності. Термін навчання 3 місяці десь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви товарищі десь з Луни цифри берете?

чі може процентів так 35-50% ціни урізаєте?!

1 рік назад, на Київській площі (АвтоучКомбінаті) ВС , стоїли 5500~6000грн це зі всіма взяточками, зі всіма довідочками зі всіма хабарями і тд і тп!

Якшо сам здаєш в ДАІ то відмінусуйте грубо 450~500грн!

Все остальне платиться, якшо знаєш, вмієш(їздити), всеодно платиться!

Коли здаєш в ДАІ (ну в мене особисто було так) то якшо хочеш ше до ВС відкрити всю А кат то треба доплатити в межах 400грн!

от і виходить що всіма правдами та неправдами получіть права кат АВС 6500грн Було в 2010році

як зараз ситуація я не знаю, но так як ВСЕ подорожчало, той і права подорожчають...

Висновки робіть самі.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

HelloBoy, сходіть і запитайте.

Я особисто взнавав на минулому тижні, це те, що мені розповіли в приймальній.

І які 6000, з якого неба? Права ВС "рєшаються" за 4000 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

HelloBoy, сходіть і запитайте.

Я особисто взнавав на минулому тижні, це те, що мені розповіли в приймальній.

є велика різниця ніж взнати і вивчитися.........

мені тоже казали шо 4000 грн....

Навчання ВС з газом для С 3200 грн, + n-ну кількість бензина для В кат + взятка інструктору шоб виставив всі виїзди + могорич за те шоб вдало всі здали внутрішній екзамен +

"взятка в ДАІ" + могорич в ДАІ + коли получили права ше всім скінутись на могоричь + довідка з нарко диспансера+ довідка з псих лікарні! шеж на виготовлення документів в ДАІ офіційно треба платити

Можливо я ше шось пропустив,

Arden будете вчитись побачиш сам ;)

от так воно помаленьку і насобиралось на 5956грн) ну 6000грн)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Руки НАХ.Й отрубить тому инструктору который выставляет ЛЖЕ-выезды, а тому кто ему даёт взятки за это дело и руки и БАШКУ. А потом удивляетесь млять почему ХИРУРГ (которому практику поставили за взятку) удалил вам ПЕНИС - вместо апендикса.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз вчусь на Київському майдані кат В навчання 2500 + 70 літрів бензину*11=770 + довідка медична (робив сам) майже 100 + офіційна оплата за екзамен страховку і права 400-500 ну і порєшать 500 = 4300-4500

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

HelloBoy, ти відрізняй, мля, "купили права" і "навчились керувати"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Права отримав не купив за сало в травні, категорія "В", за екзамен не платив, порахував всі витрати, включаючи дорогу в Автошколу на маршрутках, книжечку з ПДД, офіційні внески і т.д., вклався в 4000 грн. Правда з 20-ти виїздів було тільки 10 (за взаємозгодою), кожен 50 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хєрасє щас розцінки :sq_ye:...

мало того, ще й могоричі всім ставити ? ну то вже занадто...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я зимой в ДОСАФе сдавал, никому мы там ничего не ставили!! Экзамен без проблем сам сдал ! так что делайте выводы , переплатил на 200 грн за обучение, зато не надо ставится всей автошколе и ГАИ и башлять за экзамены по 500 грн!!))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

imp13
а хто тобі мля сказав шо я їздить не вмію мля?:)

П.С. Купити стоїть на 1500-2000грн дешевше.

і в мене доречі за 25 вихїздів тількі 4 пропущено бо болів, всеодно маєш башлять!

Я зимой в ДОСАФе сдавал, никому мы там ничего не ставили!! Экзамен без проблем сам сдал ! так что делайте выводы , переплатил на 200 грн за обучение, зато не надо ставится всей автошколе и ГАИ и башлять за экзамены по 500 грн!!))

таки да, зі мною в групі тоже вчилися "умнікі" у всіх виходило 5500~6000грн а в нього 4000грн і не більше)))

вже і разом рахували, виходить так як і в всіх а він каже всеодно мені права 4000грн (ВС) обійдуться.... ну то шож ти будеш робити))

я не те щоб когось обідити, можливо і правдв що в ДОСАФі дешевше але я в це мало вірю адже там навчання 100% дорожче...

Права отримав не купив за сало в травні, категорія "В", за екзамен не платив, порахував всі витрати, включаючи дорогу в Автошколу на маршрутках, книжечку з ПДД, офіційні внески і т.д., вклався в 4000 грн. Правда з 20-ти виїздів було тільки 10 (за взаємозгодою), кожен 50 грн.
в це вірю, ше доплюсую навчання і газ

і вийде цілих 7000грн за ВС:))

Хєрасє щас розцінки ...

мало того, ще й могоричі всім ставити ? ну то вже занадто...

воно то так но таких які не захочуть скидатись в групі чела 2-3,.... ну і шож ти робити будеш:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Это за "В" категорию

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і вийде цілих 7000грн за ВС)

добре що не 10000...

Я права маю, взнав не для себе, але я здавав рік назад за 3700 десь без магаричів і т.д. Зробив на екзамені 2 помилки. І да, в групі були "умнікі", які не вірили, що не башляв :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Здав на категорію В в травні цього року на Конякіна. Вийшло:

1) За навчання 2300 (зараз 2500)

2) Медичні довідки + квиток спілки автомобілістів 100 грн

3) Бензин (їздив раз 18-20*50) = 1000 грн

4) За бланки екзамену в мрео 400 грн

5) Страховка в мрео 65 грн

Ітого 2300+100+1000+400+65=3865 грн (плюс-мінус 50 грн)

Екзамен здавав сам, а тим хто "рішав" треба додати ще приблизно 500 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

їздив раз? :blink:

і що навчився чогось? ;)

мені за бс вийшло біля 5 з "башлянням"

на рахунок тих що "самі" здають, ми як здавали то скідались групою а ті хто не скідався той і не здав. отак! :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на рахунок тих що "самі" здають, ми як здавали то скідались групою а ті хто не скідався той і не здав. отак! :lol:

Сдавал летом. Из группы не платило за экзамен человек 5-7. Вызывали нас первыми, сдали все. Учить просто надо… там всеравно на карточках не валят, как написал, так написал…

Учёба обошлась в 3628 грн. за всё…

Учкомбинат на киевской, категория В.

Учебой остался доволен. Рекомендую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приблизно рік тому в ДОСААФі мені права обійшлись 2500 (навчання) + бензин, оскільки навички керування я мав мені вистачило 5 занять по 20грн (бензин). Здавав сам без решал, з першого разу здав.

З.І. не враховую в ціну сертифікат приблизно 100грн (2 довідки + сертифікат), "побори" МРЕО, приблизно 400грн.

на рахунок тих що "самі" здають, ми як здавали то скідались групою а ті хто не скідався той і не здав. отак!
Тоді можна уявити кого вони випускають на дорогу. Має бути в людини спроба здати самому, як не вистачає балів тоді вже бабло. Хоча я б за спробу підкупити результати взагалі б відбирав майбутнє право їздити бо через отаких їздюків на дорогах гинуть люди.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Отримав права в листопаді минулого року, коли ще можна було Б+С

Вийшло ~5600 uah, з довідками бензином і тд, за екзамен платив

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...