Перейти до змісту

Продам Transition BottleRocket, біла, в комплекті багато всього

mace

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Власне сабж, продам Транзішн Боттлрокет 2008 року, білого кольору і фоксу Талас РС2 також біла, в комплекті за 14000 грн. також завжди буду радий поторгуватись.

В комплект до рами входить: сідло, підсиділ, каретка, рульова.Всі фотографіїтут причина продажу, зібрав стрітовий байк, не вистарачає часу, щоб гасати ФР. Та і зібравши стрітовий байк зрозумів, що мені хочеться, або Хонду, або Ямаху якусь :))))

короче тому хто реально зацікавлний прошу писати сюди відповім, домовимось пишіть))

post-13835-0-76465600-1315940267_thumb.j

Опубліковано

мне просто любопытно, а чем обусловлена такая цена на бэушную раму с бэушной вилкой, да еще и в конце сезона? то, что "сильно деньги надо", понимаю. но может какие-то еще причины есть? если в 2008 году в раму добавляли, скажем, платину, ты ж скажи - народ тут не в курсе :smile3:

PS. по ходу дела дам еще несколько чисто практических советов, как увеличить шансы продажи этой рамы на Борде с 0.001% до 0.1% :

указать в каком городе находится все это железо. если не в Луцке, то рассказать варианты по оплате и доставке;

ваш этот уютный фконтактик - зло. перезалей фото хотя бы на io.ua или еще какой-нить бесплатный фотохостинг;

подробнее опиши состояние, комплектность, не помешают серийники рамы;

вообще, описание в форме "не очень-то и хотелось" прежде всего показывает нежелание что-либо продавать, и, конечно же, неуважение к потенциальным покупателям.

Опубліковано

Хах, так он не байк, а только раму с седлом за 14000 продает. Наивные неместные видно совсем не знают что у нас можно купить за эти деньги :smile3:

Опубліковано

почну по-порядку.

мне просто любопытно, а чем обусловлена такая цена на бэушную раму с бэушной вилкой, да еще и в конце сезона?

Боттлрокет є чисто американською фірмою, яка досить довгий час випускає рами і які мають своє ім'я.

Фокс 2010 року (біла). Раніше я їздив на Арбузі 318 і 409, мені здавались досить хорошими вилка, але сталось так, що одна людина запропонувала мені за мій колишній байк хорошу ціну, від якої я не зміг відмовитись і продав байк. На ці грощі я купив собі Fox RC 32 Talas фактично нову без пару місяців ККшної їзди, і був дуже здивований тим, як показала себе ця вилка. При довжні ходу від 100-130-160 мм, її можна використовувати для будь-якої їзди, від стріта до легкого ДХ.

Тепер найголовініше ціна? Ціна абстрактна, щоб хоч від чого відштовхнутись, тобто ціна в 8000 грн. обумовлена тим, що я знайшов тільки одну раму БР, і її продають за 8тисяч,(просто тупо раму, а я ще даю, сідло, підсиділ, рульову,карету, наклейки ще можу дати, та і ще,якщо щось знайду, о-захист на руки (взагалі новий), і на коліно-голінь) в бізнесі є така штука як демпінг, це коли всі продають по 9-10 грошей, а хтось вирішив по 5. Так от, я завжди йду від того, що ціна абстрактна і повина складатись з схожих пропозицій,а коли хтось захоче зі мною домовитись, на той чи інший товар, то за ціну завжди можна дійти згоди, поговорити, послухати аргументи, я ніколи не був жадним, але завжди знаю межу торгу, і завжди можу піти на уступки. Тобто коротко - зі мною завжди можна поторгуватись і домовитись.

то, что "сильно деньги надо", понимаю.

чесно? не дуже потрібні, навіть не тому що кінець сезону, звичайно в мене тільки в цей час починались виїзди, аж до весни.

но может какие-то еще причины есть?

Просто вік дає про себе знати, часу на ровер залишається менше, дофіга роботи, і звичайно зміна інтересів, стилів, я не дурний фанат того чи іншого стилю їзди.

если в 2008 году в раму добавляли, скажем, платину, ты ж скажи - народ тут не в курсе :smile3:

вибач на це питання не можу відповісти %)

PS. по ходу дела дам еще несколько чисто практических советов, как увеличить шансы продажи этой рамы на Борде с 0.001% до 0.1% :

як на мене на кожен товар є свій покупець, просто мене наприклад бісять фрази: "1 день покатав? БУ мінус 30% від вартості!!!!" Просто більшість піплу, яка сидить в інтернеті, це школоло, яка або тупо розкидується баблом пишучи фрази тіпа "продаю фоксу 2010 года, брал ее только потому что ждал, пока придет моя новая вилка с Америки... вот теперь она меня задолбала и я ее продаю", або дітвора, яка не заробляє гроші і клянчить у мами з татом на щось, а іншим просто потрібні гроші от вони і йдуть на ці "торги". А люди, які дійсно розбираються, або яким цікаво напишуть і запитають. Ну це моя така думка

указать в каком городе находится все это железо. если не в Луцке, то рассказать варианты по оплате и доставке;

знаходить це все в місті-герой Миколаїв :)) доставка? будь-чим за мій рахунок, на перевірку всього дам два тижні манібек.

ваш этот уютный фконтактик - зло

він такий же наш як і ваш, я завжди йду від того, що зручно іншим, а не мені. А більшість сидить в ВК, як не крути.

перезалей фото хотя бы на io.ua или еще какой-нить бесплатный фотохостинг;

спеціально на прохання тих, у кого на роботі закритий ВК, або хто немає там аккаунту тут можна побачити деякі фотки

подробнее опиши состояние, комплектность, не помешают серийники рамы;

впринципі можу все описати, але для більш зацікавлених людей

вообще, описание в форме "не очень-то и хотелось" прежде всего показывает нежелание что-либо продавать, и, конечно же, неуважение к потенциальным покупателям.

я здається ніде не писав "не очень-то и хотелось" написав, що

зібрав стрітовий байк, не вистарачає часу, щоб гасати ФР. Та і зібравши стрітовий байк зрозумів, що мені хочеться, або Хонду, або Ямаху якусь )))
так що я завжди думав про те, що і як пишу, щоб не відігнати потенційного покупця.
Хах, так он не байк, а только раму с седлом за 14000 продает. Наивные неместные видно совсем не знают что у нас можно купить за эти деньги

Раму+аморт до рами, сідло, каретку, рульову, + аморт під 20 вісь 2010 року, в ідеальному стані. Деякі наівні мені казали свого часу: "Твій байк коштує 14 штук? Бляха це ж можна було б машину купити". На що я відповідаю: "Машина коштує 32 тисячі євро., поки що я собі машину дозволити не можу, а от нормальний байк - так."

Сподіваюсь я відповів і нікого не образив.

Опубліковано

Боттлрокет є чисто американською фірмою, яка досить довгий час випускає рами і які мають своє ім'я.

после этой фразы я уже в общем-то понял, что дело швах :smile3: то есть ты утверждаешь, что есть некая фирма BottleRocket изготовитель рам, на которых потом Transition собирает байки?

Тепер найголовініше ціна? Ціна абстрактна, щоб хоч від чого відштовхнутись, тобто ціна в 8000 грн. обумовлена тим, що я знайшов тільки одну раму БР, і її продають за 8тисяч

рама просто редкая, так как FR - редкая дисциплина в наших краях. а отталкиваться всегда можно от текущих предложений похожих товаров. не обязательно на Украине.

він такий же наш як і ваш, я завжди йду від того, що зручно іншим, а не мені. А більшість сидить в ВК, як не крути.
впринципі можу все описати, але для більш зацікавлених людей

это был не наезд, а просто предложение. на VK сидят в основном клерки-бездельники и гламурные кисо. а вот толковое и полное описание может действительно прочитать человек заинтересованный, у которого на уме покатушки, а не социальные сети.

Опубліковано

после этой фразы я уже в общем-то понял, что дело швах :smile3: то есть ты утверждаешь, что есть некая фирма BottleRocket изготовитель рам, на которых потом Transition собирает байки?

це ти вже чіпляєшся до слів))))

рама просто редкая, так как FR - редкая дисциплина в наших краях. а отталкиваться всегда можно от текущих предложений похожих товаров. не обязательно на Украине.

навіть із-за того, що вона рідка вже значить говорить про те що це не якась попса типо Демо, я ж кажу, якщо правильно торгуватись завжди можна домовитись, якщо хтось хоче купити, то значить я хочу продати. У мене просто є одна досить велика причина, я люблю сінгл спід (без натяжків), а на цій рамі не виходить поставити СС

это был не наезд, а просто предложение. на VK сидят в основном клерки-бездельники и гламурные кисо. а вот толковое и полное описание может действительно прочитать человек заинтересованный, у которого на уме покатушки, а не социальные сети.

слухай, це вже реально не по темі, пофіг де і хто сидить, якщо є бажання, то людина мені напише, а якщо ти тупо хочеш, довести мені, що Транзішн і Фокса не коштує своїх грошей, то хай не коштують, я з тобою погоджуюсь, головне, щоб діалог був не в стилі: "А Мля, я больше знаю, и могу тебе доказать"

Чесно? мене абсолютно не цікавлять фрази "цена завышена", " а там в два раза дешевле продавали", якщо ви хочете, кого застерігти пишіть одразу. "Я считаю, потому что я крутой покатушник и ККшник, и дофига всем могу рассказать...." і далі по шаблону, а я вже ясно написав "ДВА ТИЖНІ МАНІ БЕК" тим хто не володіє буржуйською поясню. Ви купуєте раму, два тижні на ній їздите "дуже обережно, ібо кожна царапина, і удар будуть перевірені, і в подальшому просто не буде розмови" на ньому, якщо у вас є вже колеса вилка і т.п., а потім вирішуєте сподобалось вам чи ні, якщо ні я віддаю вам грощі!

Як перевірити мою чесність? є такий аукціон називається aukro.ua (без реклами), там є користувач maohtotse, це я або на ХБ теж maohtotse, можете почитати відгуки, при бажанні можна завжди домовитись, а писати пости, які направленні просто, щоб сказати, ціна цій рамі 2к інеіпе! Прошу стримуватись, просто буду ігнорувати (хоча для піару можу і завести діалог, благо були часи, коли інтернет цінувався більше ніж зараз, тому що був платним, і на форумах, сиділи по-іншому, тому досвід є) ваші пости.

Дуже дякую, прошу писати якщо хтось хоче дійсно дізнатись, щось про раму або раму з вилкою

Опубліковано

смешной ты какой-то. я тебе дело говорю, а ты лезешь в бутылку.

сделай пожалуйста нормальное описание, фотографии в хорошем разрешении (не забудь качественное фото серийников рамы и, по возможности, вилки) на общедоступном ресурсе. если этого не произойдет до понедельника, я просто закрою этот топик.

а продавать за 14к все что угодно, хоть коробок спичек - твое право продавца. мое же право модератора раздела - закрыть и удалить этот пост, если я вижу в нем явное неудобство для потенциального покупателя.

насчет "честности" вообще никаких вопросов - лично я в финансовых вопросах стараюсь себя обеспечить гарантией на 100%, а покупатель и сам разберется. наш форум не несет ответственности за продавцов размещающих свои объявления.

Опубліковано

смешной ты какой-то. я тебе дело говорю, а ты лезешь в бутылку.

мене абсолютно не цікавить твоє "дело говорю"

сделай пожалуйста нормальное описание, фотографии в хорошем разрешении (не забудь качественное фото серийников рамы и, по возможности, вилки) на общедоступном ресурсе.

змісту не бачу цього робити, просто тому, що зацікавлених людей походу немає взагалі, а ти супер модератор (посада), якому видно не спиться і займаєшся абсолютно не потрібною справою

если этого не произойдет до понедельника, я просто закрою этот топик.

для чого так довго чекати? можеш видалити хоч зараз, це твоє псевдоправо

а продавать за 14к все что угодно, хоть коробок спичек - твое право продавца.

дійшло ж

мое же право модератора раздела - закрыть и удалить этот пост, если я вижу в нем явное неудобство для потенциального покупателя.

я сподіваюсь ти не є потенційним покупцем, і можеш виконувати своє право, тому що реально такого тупізму (інших слів я не підберу) з боку адміністрації, я не бачив давно, лана би тут купа юзерів відписалась, і т.п., а крім твоїх величезних порад більше нічим і не пахне...

насчет "честности" вообще никаких вопросов - лично я в финансовых вопросах стараюсь себя обеспечить гарантией на 100%, а покупатель и сам разберется. наш форум не несет ответственности за продавцов размещающих свои объявления.

до чого тут це? -нерозумію.... Так що звільни мене будь-ласка від своїх постів більше і можеш за одне видалити не тільки тему, а і мій аккаунт... Відчуй себе всемогутнім.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...