mace Posted September 13, 2011 at 06:58 PM Share #1 Posted September 13, 2011 at 06:58 PM Власне сабж, продам Транзішн Боттлрокет 2008 року, білого кольору і фоксу Талас РС2 також біла, в комплекті за 14000 грн. також завжди буду радий поторгуватись. В комплект до рами входить: сідло, підсиділ, каретка, рульова.Всі фотографіїтут причина продажу, зібрав стрітовий байк, не вистарачає часу, щоб гасати ФР. Та і зібравши стрітовий байк зрозумів, що мені хочеться, або Хонду, або Ямаху якусь ))) короче тому хто реально зацікавлний прошу писати сюди відповім, домовимось пишіть)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shkoder Posted September 13, 2011 at 09:17 PM Share #2 Posted September 13, 2011 at 09:17 PM мне просто любопытно, а чем обусловлена такая цена на бэушную раму с бэушной вилкой, да еще и в конце сезона? то, что "сильно деньги надо", понимаю. но может какие-то еще причины есть? если в 2008 году в раму добавляли, скажем, платину, ты ж скажи - народ тут не в курсе PS. по ходу дела дам еще несколько чисто практических советов, как увеличить шансы продажи этой рамы на Борде с 0.001% до 0.1% : указать в каком городе находится все это железо. если не в Луцке, то рассказать варианты по оплате и доставке; ваш этот уютный фконтактик - зло. перезалей фото хотя бы на io.ua или еще какой-нить бесплатный фотохостинг; подробнее опиши состояние, комплектность, не помешают серийники рамы; вообще, описание в форме "не очень-то и хотелось" прежде всего показывает нежелание что-либо продавать, и, конечно же, неуважение к потенциальным покупателям. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Martenz Posted September 14, 2011 at 07:24 AM Share #3 Posted September 14, 2011 at 07:24 AM Хах, так он не байк, а только раму с седлом за 14000 продает. Наивные неместные видно совсем не знают что у нас можно купить за эти деньги Link to comment Share on other sites More sharing options...
mace Posted September 14, 2011 at 05:26 PM Author Share #4 Posted September 14, 2011 at 05:26 PM почну по-порядку. мне просто любопытно, а чем обусловлена такая цена на бэушную раму с бэушной вилкой, да еще и в конце сезона? Боттлрокет є чисто американською фірмою, яка досить довгий час випускає рами і які мають своє ім'я. Фокс 2010 року (біла). Раніше я їздив на Арбузі 318 і 409, мені здавались досить хорошими вилка, але сталось так, що одна людина запропонувала мені за мій колишній байк хорошу ціну, від якої я не зміг відмовитись і продав байк. На ці грощі я купив собі Fox RC 32 Talas фактично нову без пару місяців ККшної їзди, і був дуже здивований тим, як показала себе ця вилка. При довжні ходу від 100-130-160 мм, її можна використовувати для будь-якої їзди, від стріта до легкого ДХ. Тепер найголовініше ціна? Ціна абстрактна, щоб хоч від чого відштовхнутись, тобто ціна в 8000 грн. обумовлена тим, що я знайшов тільки одну раму БР, і її продають за 8тисяч,(просто тупо раму, а я ще даю, сідло, підсиділ, рульову,карету, наклейки ще можу дати, та і ще,якщо щось знайду, о-захист на руки (взагалі новий), і на коліно-голінь) в бізнесі є така штука як демпінг, це коли всі продають по 9-10 грошей, а хтось вирішив по 5. Так от, я завжди йду від того, що ціна абстрактна і повина складатись з схожих пропозицій,а коли хтось захоче зі мною домовитись, на той чи інший товар, то за ціну завжди можна дійти згоди, поговорити, послухати аргументи, я ніколи не був жадним, але завжди знаю межу торгу, і завжди можу піти на уступки. Тобто коротко - зі мною завжди можна поторгуватись і домовитись. то, что "сильно деньги надо", понимаю. чесно? не дуже потрібні, навіть не тому що кінець сезону, звичайно в мене тільки в цей час починались виїзди, аж до весни. но может какие-то еще причины есть? Просто вік дає про себе знати, часу на ровер залишається менше, дофіга роботи, і звичайно зміна інтересів, стилів, я не дурний фанат того чи іншого стилю їзди. если в 2008 году в раму добавляли, скажем, платину, ты ж скажи - народ тут не в курсе вибач на це питання не можу відповісти %) PS. по ходу дела дам еще несколько чисто практических советов, как увеличить шансы продажи этой рамы на Борде с 0.001% до 0.1% : як на мене на кожен товар є свій покупець, просто мене наприклад бісять фрази: "1 день покатав? БУ мінус 30% від вартості!!!!" Просто більшість піплу, яка сидить в інтернеті, це школоло, яка або тупо розкидується баблом пишучи фрази тіпа "продаю фоксу 2010 года, брал ее только потому что ждал, пока придет моя новая вилка с Америки... вот теперь она меня задолбала и я ее продаю", або дітвора, яка не заробляє гроші і клянчить у мами з татом на щось, а іншим просто потрібні гроші от вони і йдуть на ці "торги". А люди, які дійсно розбираються, або яким цікаво напишуть і запитають. Ну це моя така думка указать в каком городе находится все это железо. если не в Луцке, то рассказать варианты по оплате и доставке; знаходить це все в місті-герой Миколаїв ) доставка? будь-чим за мій рахунок, на перевірку всього дам два тижні манібек. ваш этот уютный фконтактик - зло він такий же наш як і ваш, я завжди йду від того, що зручно іншим, а не мені. А більшість сидить в ВК, як не крути. перезалей фото хотя бы на io.ua или еще какой-нить бесплатный фотохостинг; спеціально на прохання тих, у кого на роботі закритий ВК, або хто немає там аккаунту тут можна побачити деякі фотки подробнее опиши состояние, комплектность, не помешают серийники рамы; впринципі можу все описати, але для більш зацікавлених людей вообще, описание в форме "не очень-то и хотелось" прежде всего показывает нежелание что-либо продавать, и, конечно же, неуважение к потенциальным покупателям. я здається ніде не писав "не очень-то и хотелось" написав, що зібрав стрітовий байк, не вистарачає часу, щоб гасати ФР. Та і зібравши стрітовий байк зрозумів, що мені хочеться, або Хонду, або Ямаху якусь ))) так що я завжди думав про те, що і як пишу, щоб не відігнати потенційного покупця.Хах, так он не байк, а только раму с седлом за 14000 продает. Наивные неместные видно совсем не знают что у нас можно купить за эти деньги Раму+аморт до рами, сідло, каретку, рульову, + аморт під 20 вісь 2010 року, в ідеальному стані. Деякі наівні мені казали свого часу: "Твій байк коштує 14 штук? Бляха це ж можна було б машину купити". На що я відповідаю: "Машина коштує 32 тисячі євро., поки що я собі машину дозволити не можу, а от нормальний байк - так." Сподіваюсь я відповів і нікого не образив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shkoder Posted September 14, 2011 at 05:54 PM Share #5 Posted September 14, 2011 at 05:54 PM Боттлрокет є чисто американською фірмою, яка досить довгий час випускає рами і які мають своє ім'я. после этой фразы я уже в общем-то понял, что дело швах то есть ты утверждаешь, что есть некая фирма BottleRocket изготовитель рам, на которых потом Transition собирает байки? Тепер найголовініше ціна? Ціна абстрактна, щоб хоч від чого відштовхнутись, тобто ціна в 8000 грн. обумовлена тим, що я знайшов тільки одну раму БР, і її продають за 8тисяч рама просто редкая, так как FR - редкая дисциплина в наших краях. а отталкиваться всегда можно от текущих предложений похожих товаров. не обязательно на Украине. він такий же наш як і ваш, я завжди йду від того, що зручно іншим, а не мені. А більшість сидить в ВК, як не крути. впринципі можу все описати, але для більш зацікавлених людей это был не наезд, а просто предложение. на VK сидят в основном клерки-бездельники и гламурные кисо. а вот толковое и полное описание может действительно прочитать человек заинтересованный, у которого на уме покатушки, а не социальные сети. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mace Posted September 14, 2011 at 09:29 PM Author Share #6 Posted September 14, 2011 at 09:29 PM после этой фразы я уже в общем-то понял, что дело швах то есть ты утверждаешь, что есть некая фирма BottleRocket изготовитель рам, на которых потом Transition собирает байки? це ти вже чіпляєшся до слів)))) рама просто редкая, так как FR - редкая дисциплина в наших краях. а отталкиваться всегда можно от текущих предложений похожих товаров. не обязательно на Украине. навіть із-за того, що вона рідка вже значить говорить про те що це не якась попса типо Демо, я ж кажу, якщо правильно торгуватись завжди можна домовитись, якщо хтось хоче купити, то значить я хочу продати. У мене просто є одна досить велика причина, я люблю сінгл спід (без натяжків), а на цій рамі не виходить поставити СС это был не наезд, а просто предложение. на VK сидят в основном клерки-бездельники и гламурные кисо. а вот толковое и полное описание может действительно прочитать человек заинтересованный, у которого на уме покатушки, а не социальные сети. слухай, це вже реально не по темі, пофіг де і хто сидить, якщо є бажання, то людина мені напише, а якщо ти тупо хочеш, довести мені, що Транзішн і Фокса не коштує своїх грошей, то хай не коштують, я з тобою погоджуюсь, головне, щоб діалог був не в стилі: "А Мля, я больше знаю, и могу тебе доказать" Чесно? мене абсолютно не цікавлять фрази "цена завышена", " а там в два раза дешевле продавали", якщо ви хочете, кого застерігти пишіть одразу. "Я считаю, потому что я крутой покатушник и ККшник, и дофига всем могу рассказать...." і далі по шаблону, а я вже ясно написав "ДВА ТИЖНІ МАНІ БЕК" тим хто не володіє буржуйською поясню. Ви купуєте раму, два тижні на ній їздите "дуже обережно, ібо кожна царапина, і удар будуть перевірені, і в подальшому просто не буде розмови" на ньому, якщо у вас є вже колеса вилка і т.п., а потім вирішуєте сподобалось вам чи ні, якщо ні я віддаю вам грощі! Як перевірити мою чесність? є такий аукціон називається aukro.ua (без реклами), там є користувач maohtotse, це я або на ХБ теж maohtotse, можете почитати відгуки, при бажанні можна завжди домовитись, а писати пости, які направленні просто, щоб сказати, ціна цій рамі 2к інеіпе! Прошу стримуватись, просто буду ігнорувати (хоча для піару можу і завести діалог, благо були часи, коли інтернет цінувався більше ніж зараз, тому що був платним, і на форумах, сиділи по-іншому, тому досвід є) ваші пости. Дуже дякую, прошу писати якщо хтось хоче дійсно дізнатись, щось про раму або раму з вилкою Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shkoder Posted September 14, 2011 at 10:58 PM Share #7 Posted September 14, 2011 at 10:58 PM смешной ты какой-то. я тебе дело говорю, а ты лезешь в бутылку.сделай пожалуйста нормальное описание, фотографии в хорошем разрешении (не забудь качественное фото серийников рамы и, по возможности, вилки) на общедоступном ресурсе. если этого не произойдет до понедельника, я просто закрою этот топик.а продавать за 14к все что угодно, хоть коробок спичек - твое право продавца. мое же право модератора раздела - закрыть и удалить этот пост, если я вижу в нем явное неудобство для потенциального покупателя.насчет "честности" вообще никаких вопросов - лично я в финансовых вопросах стараюсь себя обеспечить гарантией на 100%, а покупатель и сам разберется. наш форум не несет ответственности за продавцов размещающих свои объявления. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mace Posted September 15, 2011 at 05:37 PM Author Share #8 Posted September 15, 2011 at 05:37 PM смешной ты какой-то. я тебе дело говорю, а ты лезешь в бутылку.мене абсолютно не цікавить твоє "дело говорю"сделай пожалуйста нормальное описание, фотографии в хорошем разрешении (не забудь качественное фото серийников рамы и, по возможности, вилки) на общедоступном ресурсе. змісту не бачу цього робити, просто тому, що зацікавлених людей походу немає взагалі, а ти супер модератор (посада), якому видно не спиться і займаєшся абсолютно не потрібною справоюесли этого не произойдет до понедельника, я просто закрою этот топик.для чого так довго чекати? можеш видалити хоч зараз, це твоє псевдоправоа продавать за 14к все что угодно, хоть коробок спичек - твое право продавца. дійшло жмое же право модератора раздела - закрыть и удалить этот пост, если я вижу в нем явное неудобство для потенциального покупателя.я сподіваюсь ти не є потенційним покупцем, і можеш виконувати своє право, тому що реально такого тупізму (інших слів я не підберу) з боку адміністрації, я не бачив давно, лана би тут купа юзерів відписалась, і т.п., а крім твоїх величезних порад більше нічим і не пахне...насчет "честности" вообще никаких вопросов - лично я в финансовых вопросах стараюсь себя обеспечить гарантией на 100%, а покупатель и сам разберется. наш форум не несет ответственности за продавцов размещающих свои объявления.до чого тут це? -нерозумію.... Так що звільни мене будь-ласка від своїх постів більше і можеш за одне видалити не тільки тему, а і мій аккаунт... Відчуй себе всемогутнім. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shkoder Posted September 15, 2011 at 06:04 PM Share #9 Posted September 15, 2011 at 06:04 PM флуд закрыт вместе с темой. топикстартеру удачи с продажей. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.